Po staigaus maršrutinio autobuso vairuotojo stabdymo Panevėžyje nukentėjo senolė | KaunoDiena.lt

PO STAIGAUS MARŠRUTINIO AUTOBUSO VAIRUOTOJO STABDYMO PANEVĖŽYJE NUKENTĖJO SENOLĖ

  • 4

Panevėžyje autobuso vairuotojui stabdant transporto priemonę nugriuvo ir susižalojo senolė, pranešė policija.

Anot Panevėžio pareigūnų, trečiadienį, apie 13.35 val., Respublikos gatvėje 64 metų vyras, vairuodamas maršrutinį autobusą ir išvažiuodamas iš autobusų sustojimo aikštelės stabdė, dėl to autobuse buvusi 82 metų keleivė griuvo ir susižalojo.

Pasak policijos, Respublikinėje Panevėžio ligoninėje moteriai nustatytas dešinio šlaunikaulio lūžis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ašara

Šlaunikaulio lūžis vyresnio amziau žmogui,tai labai rimta.O kad kai kurie vairuotojai važiuoja lyg vežtų rąstus,tai faktas.Dažnokai važinėjutai patikėkit,kitą kartą ir laikantis vos gali išsilaikyt,ar nuo kėdės " nulėkt" į šoną.

Geriau

nukenteti del stabdymo,nei smugio i kita transporto priemone! Neretai matau,koki pavoju kelia dalis vairuotoju autobusams ir sunkvezimiams,uzlisdami pries sviesofora ar spusti ir nepalikdami vietos tolygiam stabdymui! Zaviuosi autobusu,sunkvezimiu vairuotoju nervais ir savitvarda ir kartu gaila,zinant,kokia liks ju sveikata i senatve...

Klpd.>Kodėl

ko čia tyčiojiesi iš senukų? Jie tokie faini o kas kaltas kad ,,senatvė ištiko netikėtai"?:D) Nepagalvoji kad tau pačiam reikės tokiu būt? Nei vienas 60-80 metų savo tobulos sportinės formos neišlaiko ir kaip Koščėjus amžinai negyvena :D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS