Po tragiškos nelaimės Kėdainių ligoninėje: žuvusi pacientė iki tol įtarimų medikams nekėlė | KaunoDiena.lt

PO TRAGIŠKOS NELAIMĖS KĖDAINIŲ LIGONINĖJE: ŽUVUSI PACIENTĖ IKI TOL ĮTARIMŲ MEDIKAMS NEKĖLĖ

  • 6

Šeštadienio popietę Kėdainių ligoninėje įvyko skaudi nelaimė – pro langą iškrito ir žuvo moteris. Pirmadienį Generalinės prokuratūros atstovai pateikė daugiau detalių apie šią neeilinę nelaimę. 

Policijos departamentas pranešė, kad šeštadienį apie 12.25 val. pro Kėdainiuose, Budrio gatvėje, esančios ligoninės langą iškrito 62-ejų moteris. 

Sunkiai susižalojusią moterį bandė gelbėti medikai, bet jų pastangos buvo bevaisės – po valandos jos gyvybė užgeso. 

Po nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kėdainių ligoninės atstovai teigė, kad mirusi moteris buvo gydymo įstaigos pacientė, tačiau atsisakė pateikti detalesnes nelaimės aplinkybes dėl teisėsaugos vykdomo ikiteisminio tyrimo. 

Generalinės prokuratūros atstovai patvirtino, kad mirusioji buvo ligoninės pacientė. „Ji gydėsi Psichiatrijos skyriuje. Nukentėjusioji jokių įtarimų personalui iki tragiško įvykio sukėlusi nebuvo, gydėsi savanoriškai“, – portalui kauno.diena.lt teigė Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Tautvilė Merkevičiūtė. 

Anot jos, medikai po nelaimės pacientei pagalbą teikė nedelsiant, mat, pirminiais duomenimis, tragiškai pasibaigęs įvykis buvo pastebėtas greitai. 

Teisėsauga tiria visas galimas nelaimės versijas. Pasiteiravus, ar pacientė buvo blaivi ir nevartojo psichotropinių medžiagų, T. Merkevičiūtė teigė, kad „išvadas turėsime tik tyrimo eigoje, kol kas yra tęsiamas tyrimas, laukiama išvadų.“

Gairės: Kėdainių ligoninė, pagalbos tel, iškrito pro langą, pacientė iškrito pro langą
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Perspektyva

Uždarys psichiatrijos skyrių, po to šokinės grupėmis iš likusių.

kai Ruklos globoj

''atsitiko''tokia pat nelaimė--tai buvo tyla/galimai tai įprasta..

jorė

Neturėjot psichinio ligonio... aš metus nesumerkiau akių naktį, tik kad kažką nepadarytų...gulėjo ligoninėje, apgydydavo ... rreikėjo išsukkti iš durų mrankenas, užtaisyti langus, paaaanaikinti rozetes, tai vyniojo šikpopierių ir lakstė su basonu ir pilstė... nieko nuostabaus, kad taip atsitiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS