Beveik parą kartu su kūdikiu ieškota 16-metė surasta Jonavoje | KaunoDiena.lt

BEVEIK PARĄ KARTU SU KŪDIKIU IEŠKOTA 16-METĖ SURASTA JONAVOJE

  • 58

Trečiadienio vakarą Panevėžio policija socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino pagalbos šauksmu – dingo nepilnametė su savo kūdikiu. Ketvirtadienio popietę jų paieškos pasiekė ir Jonavą – sulaukta pranešimo, kad dingusieji galimai pastebėti šiame pakaunės mieste. Informacija pasitvirtino – mama su vaiku čia ir surasti.

Ir tai buvo vienintelis iš visuomenės, kurios prašyta pagalbos, gautas pranešimas apie dingusiuosius per daugiau kaip pusę paros.

Anot Panevėžio apskrities policijos, apie dingusiuosius pranešė 34-erių moteris, esanti vieno iš jų mama, o kito – močiutė.

Ji nurodė, kad trečiadienį, tarp 17 ir 18 val., iš jų namų Panevėžyje, Staniūnų gatvėje, su savo dviejų mėnesių kūdikiu išėjo jos 16-metė dukra I. M. Ši yra apie 160 centimetrų ūgio, lieso kūno sudėjimo, ilgų kaštoninės spalvos plaukų. Ir išėjo iš namų, vilkėdama trumpą juodos spalvos paltą, mūvėdama žalias kelnes bei avėdama baltus sportinius batelius. O kūdikis, kurį ji išsinešė, vilkėjo mėlyną kombinezoną ir buvo su geltonos spalvos kepuraite.

Pranešime apie dingusiuosius pareigūnai akcentuoja, kad 16-metė bėga iš namų ne pirmą kartą. Ir tai gali būti paaiškinimu, kodėl jos mama kreipėsi pagalbos į policiją, vos dukrai išėjus su kūdikiu iš namų. Kaip patikslino dingusiųjų ieškantys pareigūnai, apie tai buvo pranešta apie 18 val. Nors oficialus pranešimas parašytas tik 21 val. Panašu, kad pradėjus aiškėti, kad ir vėl teks skelbti paiešką, nes 16-metės mama negalėjo atsakyti, kur galėtų prisiglausti iš namų su kūdikiu išėjusi jos dukra.

Be to, pranešėja nurodė, kuo vilki dingusieji, tačiau negalėjo atsakyti į klausimą, kokius daiktus 16-metė pasiėmė, išeidama iš namų. Kalbėta tik apie mobilųjį telefoną. Tačiau skambinant į šį, jis buvo išjungtas. 

Prašydama pagalbos ieškant dingusiųjų, Panevėžio apskrities policija nurodė Bendrojo pagalbos centro telefoną 112, kuriuo skambinti juos pastebėjus.

Tačiau vienintelio pranešimo, kad galimai 16-metė su kūdikiu pastebėta Jonavos autobusų stotyje, sulaukta tik šiandien po vidurdienio. Lig tol dingusieji, tikrinant visas įmanomas versijas, ieškoti tik Panevėžyje.

Viltimi, kad galbūt nereikia tikėtis blogiausio, skubiai pasidalinta su kolegomis Kaune. Ir, anot Kauno apskrities policijos atstovės, išskubėta tikrinti gautos informacijos.   

Tačiau įvairių minčių kėlė ir vieta, kurioje galimai pastebėti dingusieji, nes netrukus jie jau galėjo tęsti savo kelionę toliau. Ir kol kas nežinoma kryptimi.

PAPILDYTA.

Apie 17.40 val. gauta informacijos, kad beveik parą ieškota nepilnametė su vaikeliu galiausiai ir surasta Jonavoje. Abu jie – gyvi ir sveiki.

„Šiuo metu ji kreipėsi pagalbos į Jonavos Socialinių paslaugų centrą“, – portalui kauno.diena.lt patvirtino Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Jukniūtė.

Rašyti komentarą
Komentarai (58)

Įdomu

Ar buvo suimtas ir pasodintas tas kas dulkino mažametę 15m ?

Viskas susitvarkys pamazu..

Juk ji pati dar paaugle,o jau mama. Jai didele pagarba,kad nepaliko savo kudikelio ir ejo kartu abu i nezinia...Jai reiketu gyventi vienai su vaikuciu ir,kad padetu soc .darbuotojos ir globejos.Ji su savo motina matomai riejasi lietuviskai,juk paaugle,o jos motina gal klimaksas ar menopauze"sorry tai gamtos motineles " ...Ji isivaizduoja jau suaugusia,nesvarbu,kad turi kudikeli..neteiskite,visur buna klaidu ir jie patys tas klaidas privalo istaisyti Saunuole,kad pasiprase pati ...Na,kaskas toje seimoje neissprestos problemos tesiasi..bet tai gyvenimas. Manau ji greiciau subres,nes pati tapo MAMA. Ji vaikuti myli ir priziuri. Neteiskite,o padekite ! Jis mama matomai,per velai pradejo aukleti,jau "" saukstai" pi pietu... Sauni musu policija. PAGARBA !

Tai kad tos mamos mama

Vos spėjusi suaugti jau tapo motina. Tik ar suaugo iki šiol klausimas didelis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS