Praėjusi para šalies keliuose: eismo įvykiuose nukentėjo ir vairuotojai, ir keleiviai, ir pėstieji | KaunoDiena.lt

PRAĖJUSI PARA ŠALIES KELIUOSE: EISMO ĮVYKIUOSE NUKENTĖJO IR VAIRUOTOJAI, IR KELEIVIAI, IR PĖSTIEJI

  • 0

Vasario 3-iąją, trečiadienį, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 44 eismo įvykius. Šešiuose įvykiuose sužeisti šeši žmonės – vairuotojai, keleiviai, pėstieji. Transporto priemonių susidūrimų – du atvejai, užvažiavimų ant pėsčiojo – du, automobilio nuvažiavimas nuo kelio – vienas atvejis. Esant šlapiai kelio dangai – trys įvykiai, apsnigtai dangai – taip pat trys įvykiai, tamsiuoju paros metu – trys. Miestuose – trys įvykiai (Alytuje, Kaune, Klaipėdoje).

Naktį, apie 00.30 val., Radviliškio rajone, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai, esant apledėjusiai dangai, tiesiame ruože nuo kelio nulėkė ir į medį atsitrenkė automobilis „Audi A8“. Sužeistas ir į ligoninę nuvežtas automobilį vairavęs neturintis teisės vairuoti 27 metų vyras. Pirminiais duomenimis, jis buvo neblaivus. Kartu su juo važiavo du neblaivūs asmenys, 23-ejų vaikinas ir 25 metų keleivė.

Ryte, po 7 val., sningant ir esant rūkui Varėnos rajone, magistraliniame kelyje A4 Vilnius–Varėna–Gardinas, į stovėjusį krovininį automobilį „Volvo FH“ (vairuotojas 37 metų Baltarusijos Respublikos pilietis) atsitrenkė 39 metų vyro vairuojamas automobilis „Škoda Octavia“. Nukentėjo lengvojo automobilio 62 metų keleivė (paguldyta į ligoninę).

Taip pat 9 val. Kaišiadorių rajone, kelyje Rumšiškės–Tadarava, esant šlapiai dangai, tiesioje nuokalnėje automobilis „VW Passat“, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti 24 metų vaikino, atsitrenkė į stovėjusį posūkiui automobilį „Toyota“ ir, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su „Audi A4 Avant“. Nukentėjo šį automobilį vairavęs 50 metų vyras. Kartu su juo važiavusios dvi keleivės, pirminiais duomenimis, sužeidimų išvengė.

Apie 10.30 val. Kaune, Kovo 11-osios gatvėje, esant šlapiai dangai, iš stotelės pradėjus važiuoti 62 metų vyro vairuojamam troleibusui, salone pargriuvo ir susižeidė 80 metų keleivė.

Popietę Klaipėdoje, Molo ir Audros gatvių sankryžoje, autobusas „MAN“, vairuojamas 66 metų vyro, sukdamas į dešinę kliudė ir sužeidė, pirminiais duomenimis, netikėtai į važiuojamąją kelio dalį įbėgusį žmogų.

Apie 18.30 val. Alytuje, Kepyklos gatvėje, šalia važiuojamosios kelio dalies buvo rastas gulintis neblaivus vyras. Jam nustatytas 1,56 promilės girtumas. Pasak 45 metų nukentėjusiojo, einantį važiuojamąja kelio dalimi jį partrenkė transporto priemonė. Neapšviestame ruože pėsčiasis neturėjo jokio šviesą atspindinčio elemento.

Per parą užfiksuota dešimt atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (žmonės nenukentėjo). Šie įvykiai įvyko Mažeikiuose ir Ignalinos, Jurbarko, Kretingos, Molėtų (magistraliniame kelyje A14 Vilnius–Utena), Panevėžio, Radviliškio, Telšių, Ukmergės, Utenos (magistraliniame kelyje A14 Vilnius–Utena) rajonuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS