S. Grafinina gali būti gyva | KaunoDiena.lt

S. GRAFININA GALI BŪTI GYVA

  • 2

Naujos užuominos mįslingai dingusios Sandros Grafininos istorijoje. Po kone pusmečio tylos užfiksuotas prie tinklo prisijungęs S.Grafininos mobilusis telefonas, praneša LNK žinių tarnyba.

Žmogžudyste įtariamas jos vyras Nigelas Westas  kelia versiją, kad Grafinina gyva ir galbūt telefonu naudojosi pati.

Priminsime, kad Šaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai liepos 19 paskelbė be žinios dingusios 28 metų S. Grafininos paiešką. Į policiją kreipėsi buvusios "Olialia pupytės" sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 dienos negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S. Grafinina.

Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška. Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius.

Dėl moters dingimo buvo sulaikytas jos sutuoktinis N.Westas. Jis įtariamas žmonos nužudymu.

 

 

Šaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai liepos 19 paskelbė be žinios dingusios 28 metų Sandros Grafininos paiešką. Į policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 dienos negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S. Grafinina. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška. Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius.

Skaityti daugiau: http://kauno.diena.lt/naujienos/kriminalai/nusikaltimai/s-grafininos-dingimo-byla-prasoma-pratesti-suemima-sutuoktiniui-877090

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jo jo

Gyva....neseniai dulkinau....

morka

kai zino ,kad kuno ner tarp gyvuju ,norint likt sausam reikia imtis visokiu gudrybiu. O gal dar ji ir juo kalbejosi. Jo ,sedet jis nenori ,bet su tam tikrom priemonem jis pasakytu tiesa

SUSIJUSIOS NAUJIENOS