Šakių rajone avariją sukėlė 90-metis vairuotojas | KaunoDiena.lt

ŠAKIŲ RAJONE AVARIJĄ SUKĖLĖ 90-METIS VAIRUOTOJAS

  • 9

Šakių rajone 90-metis vairuotojas sukėlė avariją, joje nukentėjo jis pats ir keleivė.

Avarija įvyko antradienį apie 15 val. krašto kelyje Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas, Kumpupių kaimo ribose, pranešė policija.

Automobilį „VW Golf“ vairavęs 90 metų senjoras, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Nissan Qashqai“. Šią mašiną vairavo 32 metų moteris.

Eismo įvykio metu buvo sužalotas garbaus amžiaus vairuotojas ir kartu važiavusi 86 metų „VW Golf“ keleivė.

Šakių ligoninėje moteriai diagnozuota galvos plėštinė žaizda, kairio antakio žaizda, blauzdų sumušimas, vairuotojui diagnozuotas krūtinkaulio lūžis.

Vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, vairuotojo pažymėjimus turi, automobiliai techniškai tvarkingi, drausti privalomuoju civiliniu draudimu.

Sužeistieji gydomi namuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

pro sali vaziavau

As labai suabejociau, kad tik senolis kaltas. Nes sankryzoje is visu pusiu labai gerai matyti artejantys automobiliai. Sitame kelio ruoze daznai tenka vaziuoti, tad teko sutikti tokiu kurie gerokai virsija 100, o cia net tiek negalima.

...

O kiek jau krabas avarijų sukėlė, nors jo amžius dar OH!

Anonimas

bet tikrai turint 90 m. tokiais slidžiais keliais nereikėtų vairuoti manau turėtų patys susiprasti iki kada sėsti už vairo ir nereikia įsižeisti kad norima ženklinti senelių automobilius reikėtų ženklinti ir pagautų išgėrusių vairavus automobilius gal bus gėda važinėti visi žinos kad važiavo išgėręs
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS