Per savaitę keliuose žuvo du žmonės, sužeista – beveik 100 | KaunoDiena.lt

PER SAVAITĘ KELIUOSE ŽUVO DU ŽMONĖS, SUŽEISTA – BEVEIK 100

  • 1

Per savaitę 79-iuose eismo įvykiuose du žmonės žuvo, 94 sužeisti, pranešė Kelių policijos tarnyba.

Žuvo 54 metų automobilio vairuotojas ir 72 metų pėsčioji.

Tarp sužeistųjų – 20 nepilnamečių: devyni keleiviai, penki dviračių vairuotojai, trys pėstieji ir po vieną automobilio, mopedo bei keturračio vairuotoją. Daugiausia – 29 – nukentėjo vairuotojų, taip pat 28 keleiviai, 19 dviratininkų bei 15 pėsčiųjų, septyni iš jų – pėsčiųjų perėjose.

Neblaivūs vairuotojai, pirminiais duomenimis, dalyvavo septyniuose įvykiuose, juose sužeisti devyni žmonės.

Palyginti šios savaitės avaringumo statistiką su praėjusių metų ta pačia savaite, pirminiais duomenimis, įvyko penkiais įvykiais daugiau, žmonių sužeista taip pat penkiais daugiau, žuvo – dviem mažiau.

Šiais metais iki ketvirtadienio įskaitytinai Lietuvoje eismo įvykiuose, pirminiais duomenimis, žuvo 76 žmonės: aštuoniais mažiau nei 2019 metais per tą patį laikotarpį. Žuvo 31 vairuotojas (devyni motociklo ir vienas mopedo), 21 pėsčiasis, 18 keleivių ir 6 dviratininkai. Tarp žuvusiųjų – trys nepilnamečiai: dvi keleivės ir lengvąjį automobilį vairavęs paauglys.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, statistika, avarijos
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Atsakingi tai yra klaipėdoje paskirti

Avarijų daugėja, sužeistų ir žuvusių daugėja, tik va kas nesikeičia, tai atsakingi už eismą viršininkai, kurie turi galvoti kaip išspręsti viską, kad ir alga nekinta nuo darbo ar nedarbo, tegu ilgametis kelių policijos viršininkas Džermeika susimąsto

SUSIJUSIOS NAUJIENOS