Savaitgalio nelaimės keliuose: žuvo keturi žmonės | KaunoDiena.lt

SAVAITGALIO NELAIMĖS KELIUOSE: ŽUVO KETURI ŽMONĖS

Praėjusį savaitgalį šalies keliuose, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, žuvo keturi žmonės – 77 metų pėsčioji, 30-metis vairuotojas ir keleivis bei 18 metų keleivė.

Penktadienį, rugsėjo 20 d., apie 11.15 val., Utenoje, Kauno g., automobilis „Audi A3“, vairuojamas 38 metų vyro, partrenkė važiuojamąja kelio dalimi ne per pėsčiųjų perėją ėjusią 77 metų moterį, kuri dėl galvos traumos buvo paguldyta į ligoninę, tačiau tą pačią dieną mirė.

Šeštadienį, rugsėjo 21 d., apie 10.04 val., Šilutės r., rajoniniame kelyje Sakūčiai–Žemaitkiemis, 30-mečio vairuotojo nesuvaldytas automobilis „Volvo S70“ kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Per eismo įvykį žuvo automobilio vairuotojas ir jo bendraamžis keleivis, kartu važiavęs 19-metis vaikinas dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Sekmadienį, rugsėjo 22 d., apie 23.51 val., Prienuose, Pramonės–Kęstučio g. sankryžoje, automobilis „BMW 330“, vairuojamas 23 metų vaikino, sankryžoje sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešiais lygiareikšmiu keliu tiesiai važiavusio automobilio „VW Golf“, kurį vairavo 18-metis vaikinas, ir su juo susidūrė. Susidūrimo metu žuvo automobilyje „BMW 330“ važiavusi keleivė, 18-metė mergina. Sužeisti du žmonės, „BMW 330“ vairuotojas ir automobilyje „VW Golf“ važiavęs 20-metis keleivis.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, rugsėjo 20–22 dienomis policija užregistravo 191 eismo įvykį mūsų šalies keliuose.

Neblaivūs eismo dalyviai, pirminiais duomenimis, sukėlė 11 eismo įvykių, 2 įvykių metu sužeisti žmonės.

Gairės: avarijos, nelaimės keliuose. žuvo žmonės, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS