Šeimai reikalinga pagalba: gaisras sunaikino ir turtą, ir mylimus augintinius | KaunoDiena.lt

ŠEIMAI REIKALINGA PAGALBA: GAISRAS SUNAIKINO IR TURTĄ, IR MYLIMUS AUGINTINIUS

  • 11

Pirmadienį Šiaulių rajono gyventojus ištiko baisi tragedija – gaisras bute sunaikino ne tik didelę dalį šeimos turto, bet ir pražudė mylimus augintinius. Šiuo metu Šilėnų kaimo gyventojai bando atsikurti gerbūvį, o tam jiems reikalinga visų geradarių parama.

Apie kaimynus ištikusią nelaimę socialiniame tinklalapyje pranešė abejinga nelaimei nelikusi Monika.

„Prieš kelias dienas Šilėnų kaime, Ateities g. 10 esančiame daugiabutyje gyvenančiai šeimai atsitiko nelaimė – sudegė jų butas. Per gaisrą žuvo ir jų mylimi augintiniai. Gal atrastų gerų žmonių, kurie galėtų padėti šeimai? Kiekvienas euras brangus. Šeima labai tvarkinga. Kiekvienam geradariui iš anksto ačiū“, – į žmones kreipiasi moteris.

Portalas susisiekė su nelaimės ištiktos šeimos galva Laisvydu. Vyras sutiko papasakoti daugiau šio įvykio detalių.

„Pirmadienį sulaukiau siaubingos žinios ir tuoj pat parlėkiau namo. Laimė, du mūsų vaikai – 19-likos ir 16-likos metų sūnūs – tuo metu buvo ne namuose. Nežinia, kuo viskas galėjo baigtis“, – pokalbį dar šiandien sunkiai rinkdamas žodžius pradeda vyras.

Pasak Laisvydo, šiandien jau galima spėti, kad liepsnos įsiplieskė nuo garso kolonėlės, kuri buvo prijungta prie vieno iš sūnaus kompiuterio.

Šeimos asmeninio archyvo nuotr.

„Gaisras ir kilo sūnaus kambaryje, bet ne nuo elektros. Manome, kad kažkoks trumpasis jungimas kilo garso kolonėlės viduje. Išdegė kone visas vaiko kambarys, koridorius, apdegė dalis virtuvės. Viską buvome pradėję remontuoti, bet dabar teks atstatinėti iš naujo“, – detalizuoja pašnekovas.

Šeima gaisro metu prarado ir du mylimus augintinius – šarpėjų veislės šuniukus.

„Atvykę medikai dar bandė juos gaivinti, tačiau padėti jau nebuvo įmanoma. Širdis plyšta dėl prarastų gyvūnėlių“, – apmaudą lieja Šiaulių rajono gyventojas ir užsimena, kad depresiją nuvyti padeda jau dabar sulaukta draugų ir kitų gerų žmonių pagalba.

Laisvydo žodžiais kalbant, butas po truputį pradedamas remontuoti, o kol jis bus visiškai sutvarkytas, šeima glaudžiasi pas jo mamą, gyvenančią už 30 km nuo jų namų. 

„Reikės nemažai laiko, kol galėsime vėl gyventi namuose. Tačiau stengiamės neprarasti optimizmo ir tikėti šviesesniu rytojumi“, – vilties gaida pokalbį baigia pašnekovas.

Šeimos asmeninio archyvo nuotr.


Norintys ir galintys prisidėti prie šeimos buto atstatymo tai gali padaryti pervesdami pinigus:

Gavėjas: Laisvydas Ščiavinskas.

Sąsk. nr.: LT597044060007996007.

GALERIJA

  • Šeimai reikalinga pagalba: gaisras sunaikino ir turtą, ir mylimus augintinius
  • Šeimai reikalinga pagalba: gaisras sunaikino ir turtą, ir mylimus augintinius
  • Šeimai reikalinga pagalba: gaisras sunaikino ir turtą, ir mylimus augintinius
  • Šeimai reikalinga pagalba: gaisras sunaikino ir turtą, ir mylimus augintinius
Šeimos asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

nuomonė

Augintiniams neaukosiu, gyvenu be šunų ir man jų nereikia.

Anonimas

Aišku gaila žmoniu ,bet noreciau Zitai papriekaištaut jug žmogus neliepia eit ir draustis ,jis duoda suprast visiems kad bėdos atveju draudimas labai praverstu žmonėms atsistot ant koju Ačiū

Anonimas

Labai daug,labai geru zmoniu lietuvoj,neliko abejingi,padeda dovanodami baldus,rubus ne tik pinigais.. aciu Dievui kad yra tikiu!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS