Siaubas paplūdimyje: moterį mirtinai nutrenkė žaibas | KaunoDiena.lt

SIAUBAS PAPLŪDIMYJE: MOTERĮ MIRTINAI NUTRENKĖ ŽAIBAS

  • 13

34 metų metų dviejų vaikų mamą Froilanis Maireth Rivas Román Kolumbijos paplūdimyje mirtinai nutrenkė žaibas, rašo „The Sun“.

Paskutinės jos pasivaikščiojimo paplūdimiu akimirkos buvo užfiksuotos vaizdo įraše. Čia matyti, kaip lyg iš niekur pasirodė didžiulis žaibas. Smūgis galingu blyksniu trenkė į bikiniu apsirengusios F. M. R. Román kojas ir ji krito ant žemės.

Tuo metu paplūdimyje buvo ir kitų poilsiautojų. Jie nedelsdami pribėgo prie moters. Kai kurie įvykį spėjo užfiksuoti ir telefonu. F. M. R. Román gulėjo ant nugaros, o jos kūną skalavo bangos.

Vienas žmogus, manydamas, kad žaibas moterį nutrenkė mirtinai, įspėjo kitus jos neliesti. Atvykus medikams, jie bandė moterį gaivinti, tačiau pastangos buvo bevaisės – F. M. R. Román ligoninėje mirė praėjus maždaug 45 minutėms po nelaimės. Našlaičiais liko jos sūnus ir dukra.

 

 

Likus kelioms valandoms iki tragiško įvykio Kartachenos rizikos valdymo biuras Kolumbijoje įspėjo žmones dėl pavojingų oro sąlygų. Pasak pareigūnų, žaibas į Venesuelos pilietę F. M. R. Román trenkė tada, kai gelbėtojai jau buvo paprašę poilsiautojų išeiti iš paplūdimio teritorijos dėl saugumo.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Valdas

Gaila žmogaus. Užuojauta vaikams ir artimiems. Dar, tiesiog, neviltis ir gėda, kad tiek tešlagalvių-komentatorių. Iš kur toj Lietuvėlėj bus geriau, kai ją mindo tokie besmegeniai?

Xxx

Ko ji buvo pleze per lietų, visi skuba,bėga is6 jo pamate debesys ateinančius . Vadinasi taip lemta buvo.

asd

Taigi paplūdymyje buvo ir daugiau žmonių, kurie neskubėjo išeiti. Tokį įspėjimą žmonės supranta taip: negalima maudytis. Juk niekas nepranešė, jkad yra rizika jog jus nutrenks žaibas. Tokiu atveju reik pliažą uždaryti ir visus iš ten išprašyti. O kas tai gali žinoti? Šiaip jau žaibas ateina iš labai toli, turi savo kryptį ir jo krypties niekas negali pakeisti- nei telefonas nei kiti įrenginiai. Tiesiog nelaimingas atsitiktinumas, kokių pasaulyje kasdien būna tūkstančiai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS