Urugvajuje dėl skubios medicininės pagalbos sustojusiame „Limarko“ laive mirė lietuvis | KaunoDiena.lt

URUGVAJUJE DĖL SKUBIOS MEDICININĖS PAGALBOS SUSTOJUSIAME „LIMARKO“ LAIVE MIRĖ LIETUVIS

  • 7

Lietuvos laivybos įmonei „Limarko laivininkystės kompanija“ priklausančiame laive, kuris šiuo metu atvykęs į Urugvajų, mirė lietuvis jūreivis, dar penkių įgulos narių sveikata tikrinama, sekmadienį pranešė naujienų portalas 15min.lt.

Įmonės vadovas Vytautas Lygnugaris portalui tvirtino, kad dar nėra aišku, nuo ko mirė jūreivis, ir nepatvirtino tarptautiniame jūrininkystės portale skelbiamos informacijos, kad keli įgulos nariai susirgo koronavirusu.

„Nekelkime panikos, patikrinimas įvyks, tada bus aišku“, – sakė jis.

Motorlaivis „Libra“ šeštadienį atvyko į Montevidėjų, Urugvajų, pertraukdamas savo kelionę iš Lagos (Nigerija) į Stenlį (Folklandų salos), kai įgulos nariams prireikė medicininės pagalbos, pranešė „Maritime Biuletin“.

Pasak portalo, šeši įgulos nariai buvo pervežti į ligoninę – vienas iš jų, lietuvis, jau buvo miręs, penki serga. „Maritime Biuletin“ žiniomis, mirusio jūreivio ir dviejų į ligoninę paguldytų įgulos narių testo rezultatai buvo teigiami. Trys iš į ligoninę paguldytų jūreivių – sunkios būklės.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Loni

Užuojauta artimiesiems. Itin sunku, kai bėda atsitinka toli nuo namų.

av

Sveiki, dalinuosi naudinga ir potencialia info, noriu padėti tautiečiams. Yra atnaujinama tarptautinė bankinė sistema su XRP sistema priešakyje, tad yra galimas didelis potencialas. Rekomenduoju paskaityti: drive(.)google(.)com/drive/u/1/folders/1YpIKrYhP-lOHcn23L-rfS5tsG_Qk0-Ox (ištrinti skliaustelius).

Juozas

Tai ir rašoma panašiems komentatoriams. Pažiūrėkite kokie proto bokštai komentuoja. Protingesnio minčių išdėstymo jie nesuprastų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS