Vairuotojos padėka pareigūnams: ilgąjį savaitgalį nepaliko bėdoje | KaunoDiena.lt

VAIRUOTOJOS PADĖKA PAREIGŪNAMS: ILGĄJĮ SAVAITGALĮ NEPALIKO BĖDOJE

  • 1

Ilgąjį Vėlinių savaitgalį, kai įvairių miestų gyventojai dideliais būriais traukė lankyti artimųjų kapaviečių, pareigūnams šis laikas buvo pats darbymetis. Jie ne tik stebėjo automobilių srautus ir pėsčiuosius, bet ir gelbėjo ištikus bėdai.

Žinia apie tekusius įvairaus pobūdžio darbus pastarąsias dienas, Šiaulių apskrities pareigūnai pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Visą praėjusį savaitgalį ne tik reguliavome automobilių srautus prie kapinių, padėjome sustatyti mašinas, bendravome su žmonėmis, bet ir padėjome ištikus bėdai“, – rašė jie.

Ir, atrodo, pastangos nepraėjo veltui – tvarkos Šiaulių apskrities keliuose sergėtojai sulaukė net padėkos iš vairuotojos Gytės lūpų. Vienas iš pareigūnų, išvydęs bėdos ištiktą moterį, nieko nelaukdamas skubėjo jai padėti.

Štai ką rašė Gytė: „Labai noriu padėkoti policininkui Dainiui, kuris nuo ankstaus ryto budėjo prie Ginkūnų kapinių, kuris net nesuabejojo padėti, pakeitė man pradurtą padangą, pagarba tokiems policininkams, didelis ačiū“, – gražių žodžių gelbėtojui negailėjo vairuotoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vladas

Įsivaizduokit,jei daugiau tų ,,bobų" su pradurtoms padangoms,tai reikėtu steigti policijoje padalinį ,nes policija neatliktu tiesioginių pareigų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS