Vyras taip išsupo svetimą vaiką, kad šis iškritęs iš sūpynių susilaužė ranką | KaunoDiena.lt

VYRAS TAIP IŠSUPO SVETIMĄ VAIKĄ, KAD ŠIS IŠKRITĘS IŠ SŪPYNIŲ SUSILAUŽĖ RANKĄ

  • 0

Panevėžyje, vienoje vaikų žaidimų aikštelėje, vyras taip išsupo svetimą vaiką, kad šis iškrito iš sūpynių, susilaužė ranką dviejose vietose ir dabar guli ligoninėje. Vaiką išsupęs vyras kol kas nenustatytas, praneša LNK.

Po nelaimės žaidimų aikštelėje besisupančų nėra. Nežinia, iš kokio aukščio, nežinia, iš kokiu greičiu išsuptų sūpynių šį savaitgalį iškrito vaikas.

„Mama tiesiog buvo su keliais vaikais, ne vien su nukentėjusiu vaiku. Kažkuriuo momentu, kada supo kitas vyriškis, kol kas dar nenustatytas, įvyko nelaimė“, – komentavo Panevėžio policijos atstovas Tadas Martinaitis.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Iš sūpynių iškritus septynmečiui, motina, tikėtina, grįžo namo ir tik po to kreipėsi į medikus. Jie vaikui nustatė vienos rankos net du lūžius. Sužalotas mažylis ligoninėje, jis ir motina dar neapklausti. Kodėl motina nenužiūrėjo vaiko, pasitikėjo svetimu, klausimas.

Kas septynmetį sūpavęs ir paskui dingęs vyras, žinių policija neturi. Neatmeta, kad ir jis pats aikštelėje galėjo būti su vaikais.

Dėl mažamečio sužalojimo policija pradėjo tyrimą ir ieško vaiką supusio vyro.  Policija tiki, kad tyrimui padės liudytojai bei vaizdo kameros.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS