Akibrokštas gydymo įstaigoje: kabinete pacientas tenkino savo lytinę aistrą | KaunoDiena.lt

AKIBROKŠTAS GYDYMO ĮSTAIGOJE: KABINETE PACIENTAS TENKINO SAVO LYTINĘ AISTRĄ

Praėjusį penktadienį į gydymo įstaigą atėjęs jaunas vyras tenkino savo lytinę aistrą slaugytojos akivaizdoje. Dėl įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Į iškvietimą Radviliškio rajono pirminės sveikatos priežiūros centre pareigūnai vyko spalio 6-ąją, po vidurdienio. Kaip pranešta, čia apsilankęs 28-erių vyras demonstravo apnuogintus lytinius organus ir tenkino savo lytinę aistrą masturbuodamasis.

Pasak gydymo įstaigos direktorės Agnės Šlekienės, kai vyras, atvykęs dėl sveikatos sutrikimų, įėjo į vienos gydytojos kabinetą, viduje buvo tik slaugytoja.

„Asmuo nusimovė kelnes ir pradėjo save tenkinti. Mūsų slaugytoja griežtai reikalavo, kad jis nutrauktų masturbaciją. Kelis kartus tai pasakius, jis liovėsi tai daryti. Kai asmuo užsimovė kelnes, slaugytoja išvedė jį į kitas patalpas, kad nepamatytų kiti pacientai, kurie už durų laukė savo eilės“, – pasakojo pašnekovė, pridurdama, kad vedamas laukti pareigūnų pacientas nesipriešino.

A. Šlekienės teigimu, akibrokštas, kai šis vyras tenkino savo lytinę aistrą, jos vadovaujamoje įstaigoje – pirmas. Tačiau, jos žiniomis, kitose įstaigose tokių atvejų vis dėlto būta.

Gavę gydymo įstaigos pareiškimą, spalio 11-ąją Šiaulių apskrities pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Vyras šiuo metu yra gydomas ligoninėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (51)

Asa

Geriau būtų reikėjo masturbuotis prieš Armonaitę,Danielę Pakarklytę ,gal jos būtų pagailėjusios jo ir įteisintų toliems palankų įstatymą.

darbščioji rankelė

o kur lygios teisės ? narkomanams įrenginėjami atskiri ,,saugūs kabinetai '' susistumti dozę , su sofkutėmis pakaifuoti ir seselėmis ... o tai kur mums škiasss... atsipalaiduoti ? viešose vietose negalima ... o šitas veiksmas kaip bevartytum - glaudžiai susijęs su medicina .. :)

Armonaita ir gabrielius

Jis iš laisvės partijos ir tik išreiškė savo pilietinę poziciją
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS