Teisės vairuoti neturinti moteris sukėlė avariją, sužalotas kūdikis neišgyveno | KaunoDiena.lt

TEISĖS VAIRUOTI NETURINTI MOTERIS SUKĖLĖ AVARIJĄ, SUŽALOTAS KŪDIKIS NEIŠGYVENO

Alytaus rajone ketvirtadienį automobiliui nuvažiavus į griovį žuvo kūdikis.

Kaip penktadienį pranešė Alytaus apskrities policija, ketvirtadienį 8.55 val. Alytaus rajone, Alytaus kaime, automobilis „Mercedes-Benz C220“, vairuojamas 1999 metais gimusios moters, nuvažiavo į griovį ir apvirto.

Per eismo įvykį sužalotos vairuotoja bei kartu važiavusios 1998 ir 1994 metais gimusios moterys. Jos, suteikus medicininę pagalbą, gydomos ambulatoriškai. 2023 metais gimęs kūdikis nuo patirtų sužalojimų 14.50 val. ligoninėje mirė. Mažylis buvo 1998 m. gimusios keleivės atžala. 

Kauno.diena.lt susisiekus su Alytaus policijos pareigūnais paaiškėjo, kad moteris, kuri vairavo automobilį, niekuomet neturėjo teisės vairuoti. 

Surinkta medžiaga dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Isivaizduoji kokios kaledos turejo buti? Uh.. Uzuojauta mamai

Andrius

Užuojauta kūdikio mamai. Ji padarė klaidą ir už tai sumokėjo pačia didžiausia kaina... Neteiskime ir nebūsime teisiami, ne tas dabar metas...

TEISIU NETUREJIMAS ARBA TEISIU ATEMIMAS

nepanaikina butinybes transportuj.... pazekit i GHEROVES visuomenini transporta.... simtai o gal net 1000-tanciai kaimu isvis nemato autobuso...kaimieciam netai kad brangus bet isvis ner transporto prieinamo... uztat PSD ir visi siuksliu elektros infrastrukturos abonementai yra.... vakcynatoriai ir geroves elektrikai paskutine skura pagatavi nulupt kad paskutine kapeika ismust......as visai suprantu kad beteise buvo priversta paimt masina tam kad moteriskes i parduotuve nuvezt duonos nusipirkt.... ner transporto...valdzia viska padare kad jo nebutu...a daba uzdarineja mokyklas ligonines daro viska kad jaau i rajono centra netai ka nieks nebevazinetu...tiesiog greitu laiku i i kauna nebereiks vaziuot.... ner te ka daryt...viskas taip pribranginta kad net 75%akcyjas neiperkam
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS