Alytuje apvogta parduotuvė: pareigūnai turi klausimų šiam vyrui | KaunoDiena.lt

ALYTUJE APVOGTA PARDUOTUVĖ: PAREIGŪNAI TURI KLAUSIMŲ ŠIAM VYRUI

  • 2

Alytaus policijos pareigūnai prašo padėti surasti žmogų, kuris galėtų pagelbėti aiškinantis vagystę iš parduotuvės.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl vagystės Alytuje: iš parduotuvės, esančios  Naujojoje g., buvo pasisavinta įvairių prekių. Nuotraukoje matomas asmuo gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Piliečius, žinančius ar atpažinusius užfiksuotą asmenį ir galinčius nurodyti jo anketinius duomenis, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Deivydą Pašukonį tel. +370 700 65729, mob. tel. +370 614 79364, el. paštu deivydas.pasukonis@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Irina

Sveiki, daugybė vagysčių ivyksta tu pačiu asmenų, pareigūnai puikiai juos pazysta bet nieko nedaro!!kam tada jos gaidyt???

Pilietis

Sveiki. Daug tokių atvejų ir labai keista kodėl ne visi viešinami. Ypatinga situacija Druskininkų mieste. Yra grupė asmenų, kurie apvogę visas prekybos tinklų parduotuves po 5-6 kartus. Visi tuos asmenis žino, pareiškimų dėl vagysčių policijoje apstu, tačiau minimi veikėjai kaip "dirbo", taip "dirba". Tokia situacija, kuomet pareigūnai be teismo sprendimo negali nieko padaryti, jei ir sulaiko. Liūdna perspektyva padoriems piliečiams.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS