Operatyviai nustatytas ir sulaikytas Alytuje moterį užpuolęs ir apiplėšęs vyras | KaunoDiena.lt

OPERATYVIAI NUSTATYTAS IR SULAIKYTAS ALYTUJE MOTERĮ UŽPUOLĘS IR APIPLĖŠĘS VYRAS

  • 1

Alytuje ketvirtadienį užpulta moteris, vyras iš jo atėmė rankinę, pranešė policija.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 22.50 val. Naujojoje gatvėje moteriai (gim. 1967 m.), einant šaligatviu, ją iš nugaros užpuolė nepažįstamas vyriškis. Jis sudavė smūgį į galvos sritį, o jai pargriuvus ant žemės, išplėšė rankinę su joje buvusiais daiktais ir pabėgo.

Nuostolis – 702 eurai.

Aiškindamiesi įvykio aplinkybes, Alytaus pareigūnai per mažiau nei parą sulaikė įtariamąjį – 57-erių metų, praeityje ne kartą už plėšimus, vagystes, kūno sužalojimus, fizinio skausmo sukėlimą teistą vyrą.

Sulaikymo metu pas įtariamąjį rasta dalis pagrobtų grynųjų pinigų.

Šiuo metu vyrą apklausia policijos pareigūnai, jam bus pareikštas įtarimas dėl plėšimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

bomza.... 57m... ex.... ir jau kelis karttus teistas...

ir prievolemis ir mokesciais dusintas....ir vakcinuotas...per prievarta... ir sedejes ir sedes...daba... tikiuosi....siltai....naujame dazais kvepianciame europinio lygio hostele pavadinimu kalejimas... su all included... naujos idomios pazintys ir gyvenimiskos istorijos kiauras dienas pinsis po sviesiu ir nemokamu stogu ... siluma ir skanus sviezias sveikai subalansuotas maistas... malonus aptarnaujancio personalo demesys.... nemokama medicinine prieziura.... viskas tau....vsa... gerove....nemokamai... teks ir man homo sovietikuj priimt EURO sojuzo nemokams vertybes iseit i liaudi ir nusizmogint....ir nieko cia asmenisko tiesiog brangus mokamas parkingas ir elektrikai aferistai....siuksliu mafija...abonementizatoriais ,tikrintojai ir kontrolieriai darbo ir veiklos leidimais ,licenzijomis padare viska kad nekiltu noras uzsiimt veikla....... todel prasau ponai bukit zmones neuzimkit visu sedimu vietu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS