Nuosprendį išgirdo žmogų peiliu sužalojęs ir gaisrą sukėlęs recidyvistas | KaunoDiena.lt

NUOSPRENDĮ IŠGIRDO ŽMOGŲ PEILIU SUŽALOJĘS IR GAISRĄ SUKĖLĘS RECIDYVISTAS

  • 1

Šiaulių apylinkės teismas peiliu žmogų sužalojusį ir gaisrą sukėlusį recidyvistą nuteisė kalėti dvejus metus ir devynis mėnesius, antradienį pranešė teismas.

46 metų V. Z. teisiamas jau 21 kartą, jis pripažintas recidyvistu.

Bylos duomenimis, nuteistasis Šiaulių autobusų stotyje peiliu sužalojo žmogų, o vėliau policijos komisariato areštinėje sukėlė gaisrą.

Ikiteisminio tyrimo metu V. Z. nurodė, kad nieko neatsimena ir nieko negali paaiškinti. Tačiau teisme kaltinamasis tvirtino, jog autobusų stotyje savo veiksmų nesuprato, o policijos komisariate paklodė užsidegė dėl neatsargumo, tai yra jam rūkant.

Teismas nustatė, kad V. Z. atsakomybę sunkina, jog jis nusikaltimą padarė apsvaigęs nuo alkoholio ir jau būdamas teistas.

„Kaltinamasis V. Z. pažeidė viešąją tvarką ir nesunkiai sužalojo žmogų dėl chuliganiškų paskatų. V. Z. viešoje vietoje, Šiaulių autobusų stotyje, tyčia vieną kartą peiliu dūrė nukentėjusiajam į kirkšnį, vijosi jį bei grasino peiliu. Tai įvyko dėl menkavertės priežasties – nukentėjusysis užkalbino kaltinamąjį, kuris gulėjo ant suoliuko“, – rašoma teismo išplatintame pranešime.

Be to, vyras turės sumokėti beveik 411 eurą už nukentėjusiojo gydymą ir beveik 210 eurų policijai už padarytus nuostolius.

Nuosprendis gali būti skundžiamas Šiaulių apygardos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Prisipažink analfabete parašęs straipsnį

O kodėl pas Jus debilai žurnaliūgos rašantys nesąmones nepasirašo? Išgirsti galima Nuosprendį, o bausmę galima tik atlikti...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS