Greitkelyje sulaikytas cigarečių gabentojas užsitraukė baudžiamąją atsakomybę | KaunoDiena.lt

GREITKELYJE SULAIKYTAS CIGAREČIŲ GABENTOJAS UŽSITRAUKĖ BAUDŽIAMĄJĄ ATSAKOMYBĘ

  • 3

Greitkelyje Vilnius–Panevėžys pasieniečiams įkliuvo vilnietis, gabenęs daugiau kaip 2,5 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.

Ketvirtadienį VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Šiaulių pasienio užkardos pareigūnai greitkelyje Vilnius–Panevėžys ties Panevėžio rajono Paberžio kaimu patikrinti sustabdė Panevėžio link važiavusį automobilį „Audi A 6” lietuviškais registracijos numeriais. Jį vairavo 56-erių vilnietis.

VSAT pareigūnai „Audi A 6” salone rado 2509 pakelius cigarečių „Minsk Capital QS“ ir „Minsk Capital MS“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Vykdydami tyrimą pasieniečiai atlikto kratą vairuotojo namuose Vilniuje. Čia VSAT pareigūnai aptiko dar 170 pakelių tokių pat kontrabandinių cigarečių su baltarusiškais akcizo ženklais. Iš viso sulaikyti 2679 pakeliai kontrabandinių cigarečių.

Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis VSAT Pagėgių pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vilniečiui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki ketverių metų. Po apklausos jis buvo paleistas skyrus kardomąją priemonę rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Šis vyras jau ne kartą yra baustas už akcizinių prekių gabenimą pažeidžiant nustatytą tvarką ir iki šiol moka jam paskirtas tūkstantines baudas.

Automobilis ir cigaretės saugomi Pagėgių pasienio rinktinės Šiaulių pasienio užkardoje.

GALERIJA

  • Greitkelyje sulaikytas cigarečių gabentojas užsitraukė baudžiamąją atsakomybę
  • Greitkelyje sulaikytas cigarečių gabentojas užsitraukė baudžiamąją atsakomybę
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Seklys morka

Kas stoguoja si antivalstybini kremliaus versla?

123

Kas zastukalino???

Tegul gabena per korone zmones nuskurdino

Ir dar gaudo. GEDOS TUREKIT KAIP ZMONEMS GYVENT. REIKIA SUKTIS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS