Įspėjimas prieš ilgąjį savaitgalį: gyventojų laukia baudos dėl kaukių nedėvėjimo | KaunoDiena.lt

ĮSPĖJIMAS PRIEŠ ILGĄJĮ SAVAITGALĮ: GYVENTOJŲ LAUKIA BAUDOS DĖL KAUKIŲ NEDĖVĖJIMO

  • 6

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, artėjant ilgajam savaitgaliui, gyventojams primena apie įsigaliojusių taisyklių svarbą – viešose vietose tinkamai dėvėti apsaugines veido kaukes, nesibūriuoti ir laikytis saugaus 2 metrų atstumo.

„Artėja ilgasis Vėlinių savaitgalis, kuris bus kitoks nei įprasta, kadangi daugelyje Lietuvos savivaldybių yra įvestas karantinas. Siekiant užtikrinti kokybišką jūsų pačių saugumą, artėjantį savaitgalį Marijampolės apskrities policija pasitiks sustiprintomis pajėgomis visoje aptarnaujamoje teritorijoje. Bus dar intensyviau dirbama viešose lankytinose vietose, o prie kapinių kreipiamas dėmesys eismo saugumo užtikrinimui bei kaip asmenys laikosi su koronavirusu susijusių reikalavimų.

Primename, kad nustačius pažeidimus, piktybiškai karantino taisyklių nesilaikantiems asmenims gresia administracinė bauda (nuo 500 iki 1,5 tūkst. eurų) ar net baudžiamoji atsakomybė.

Raginame viešose vietose nesibūriuoti grupelėmis, nuo kitų asmenų laikytis saugaus atstumo, taisyklingai dėvėti apsaugines veido kaukes ar kitas nosį, burną dengiančias priemones.

Griežtai laikykitės nurodymų, būkite drausmingesni, gerbkite ir saugokite savo bei aplinkinių asmenų sveikatą“, – dėstoma viešame socialinio tinklo „Facebook“ pareigūnų įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Lietuve

Tik avinam ysakinetu galit, seima gal laikas susodinti kas du metrai. Ir buriuojasi ir laksto po ta seima ir p 5 ir po dezimt semi ant palangės seime ir būrelis xkaip valdžia elgesi tai ir piliečiai ir nereikia čia grasinti baudom. Nie vieno valdziazmogių ne nubaudė.

Taip

Kas tokia diena baus zmones be reikalo tai karma garantuota atskris bumerangu is dangaus.

lukasenkai

irgi reikėjo ne jėgą naudoti, o baudas, greičiau susitvarkytų.. :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS