Įžūlus pareigūnės išpuolis: kolegos automobilį apmėtė miltais ir kiaušiniais | KaunoDiena.lt

ĮŽŪLUS PAREIGŪNĖS IŠPUOLIS: KOLEGOS AUTOMOBILĮ APMĖTĖ MILTAIS IR KIAUŠINIAIS

  • 31

Varėnos rajono policijos komisariato pareigūnė surengė tikrą išpuolį – į kolegos automobilį skriejo ne tik miltai, bet ir kiaušiniai.

Šokiruojančioje vaizdo medžiagoje, kurią paviešino portalas delfi.lt, matyti, kaip policijos uniformą dėvinti moteris, išlipusi iš tarnybinės mašinos, eina prie civilio automobilio ir netrukus ima pilti ant jo miltus, informuoja lnk.lt.

Incidentas vyko Varėnos policijos komisariato kieme. Vaizdai užfiksuoti birželio 24 dieną 22 val.

Po pirmos atakos pareigūnė nenurimsta ir netrukus griebiasi kito maišo su miltais. Galiausiai, pareigūnės arsenale atsiradę kiaušiniai taip pat skrieja į taikinį.

Toliau vaizdo įraše užfiksuota, kaip policijos kieme pasirodo kitas pareigūnas, bet jis į išpuolį nesikiša. 

Alytaus apskrities policijos komisariato vadovybė apie incidentą sužinojo tik tada, kai buvo paviešinta vaizdo medžiaga. „Pamačius vaizdo įrašą ir sužinojus apie pareigūnės vykdytus veiksmus, buvo pradėta administracinė teisena dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Taip pat Imuniteto ir vidaus tyrimo skyrius pradėjo aplinkybių patikslinimą dėl pareigūnės veiksmų viešoje vietoje“, – įvykį komentavo Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė. 

Pasirodo, miltais kolegos automobilį atakavusi policininkė – ne naujokė vidaus reikalų sistemoje. „Varėnos rajono policijos komisariate pareigūnė dirba nuo 2013 metų. Prieš tai ji tarnavo vienoje Valstybės apsaugos tarnyboje. Jos vidaus tarnybos stažas yra daugiau kaip vienuolika metų“, – faktus apie policininkės profesinę karjerą dėstė K. Janulevičienė.

Išpuolį surengusi 31-erių metų jau buvo bausta, bet galiojančių nuobaudų neturi.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

od

Pareigune dergianti policija.

Super

Greiciausiai ten jos vaikinas,nakti namo negrizo,ir smagiai linksminosi su kita!!Stai ir gavo zuvi nuo savo drauges!!Saunuole!!:)

Anonimas

Tokiais atvejais būtų įdomu tokių psichiatrų kaip Slušnys, nuomonę išgirsti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS