Jauni chuliganai išniekino prakartėlę: berniukai nepagalvojo, kad juos stebi kameros | KaunoDiena.lt

JAUNI CHULIGANAI IŠNIEKINO PRAKARTĖLĘ: BERNIUKAI NEPAGALVOJO, KAD JUOS STEBI KAMEROS

  • 4

Sausio 6 dieną Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriuje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo (pagal LR BK 284 str.) dėl Telšiuose, Katedros a., įrengtoje prakartėlėje išvartytų statulų.

Pagalbon pasitelkus miesto ir kitų įstaigų vaizdo stebėjimo kameras, operatyviai išaiškinta, kad prakartėlėje esančios statulėlės sudomino mažamečius – 10 ir 13 metų berniukus, kurie vaikiškai išdykaudami, jas išvartė bei sulaužė.

Policijos pareigūnai primena, kad vaikų auklėjimas ir turiningas jų laisvalaikio užtikrinimas – nenutrūkstantis tęstinis procesas, kuriuo privalo rūpintis visų pirma tėvai, taip pat mokytojai bei visi suaugusieji.

Tad labai svarbu diegti vaikams tinkamas vertybes, kalbėti apie kultūringą elgesį. Tik tokiu būdu turime galimybę kurti sąmoningą ir atsakingą visuomenę, praneša Telšių apskrities policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Vartėm ir vartysim toliau. Nes jūs nieko mums nepadarysit. O tai pasiskųsim Šakalienei .

VYTAUTAS

JŪS GERI BERNIUKAI,BET DAUGIAU TAIP NE DARYKIT.NA JAI KITĄ KART PADARYSIT,TAI DAR KITĄ KART TIKRAI NE DARYKIT.NA UŽ NEGERUS DARBUS LAI ATSAKO ŠIKALIENĖ SU ŠAIKA,NES TĖVAMS TIK VAIKUS DARYTI,O AUKLĖT NEVALIA.

T

Idiotas idiota augina jeigu idiotas nesikeicia tai tas idiotas irgi nepasikeis tada belieka nuzudyti ir paciam nusizudyti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS