Jurbarke sulaikyti psichotropinių vaistų ir, įtariama, narkotikų turėję jaunuoliai | KaunoDiena.lt

JURBARKE SULAIKYTI PSICHOTROPINIŲ VAISTŲ IR, ĮTARIAMA, NARKOTIKŲ TURĖJĘ JAUNUOLIAI

  • 2

Trečiadienio naktį Jurbarke policija sulaikė tris vaikinus ir vieną merginą, turėjusius psichotropinių vaistų ir, įtariama, narkotinių medžiagų.

Pasak Marijampolės apskrities policijos, keturi jaunuoliai buvo pastebėti prieš antrą valandą nakties Vydūno gatvėje esančiame Dvaro parke, stovintys prie automobilio „Audi A4“.

Atvykę pareigūnai nustatė, kad parke buvo trys 1999 metais gimę vaikinai ir 2001 metais gimusi mergina, visi jie – Kauno ir Kauno rajono gyventojai.

Pas vieną vaikiną pareigūnai rado mėlynos spalvos tabletę, o merginos rūbuose ir kuprinėje rasta psichotropinių vaistų „Xanax“, plastikinis maišelis su, įtariama, haliucinogeniniais grybais, plastikiniai indeliai su baltos spalvos miltelių likučiais, svarstyklės, tuščių plastikinių maišelių paketas ir kiti daiktai.

Merginos piniginėje pareigūnai aptiko 1,7 tūkst. eurų.

Visi sulaikytieji buvo blaivūs, jie pristatyti į Jurbarko ligoninę, kur paimtas jų šlapimo mėginys.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Budelis

Kada bus suimti partiniai, propaguojantys narkotikus ir kitas psichotropines medziagas? Tokias partijas, nupirktas pasaulines narkomafijos, reikia anuliuoti.

Liuda

ARMONAITES draugeliai jos PARTIJOS NARIAI NIEKO NUOSTABAUS GRAZULI NULINCIAVO ,VIKTORO NULINCIAVO JAU GERIAU KOLDUNAIS AR VANDENIU PREKIAUTI NEI NARKOTIKAIS AR NE TAIP ARMONIKAITE PONAS LOSEJAU GUOGA IR DAR TEN JUSU VISA RUJA. O siaip tai linkiu KAD JUSU NARKOTIKU DILERIU KLAPCIUKU VAIKAI BUTU NARKOMANAI.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS