Kaip siaubo filme: moteris baugina iškrypėlis – demonstruoja lytinį organą ir braunasi į namus | KaunoDiena.lt

KAIP SIAUBO FILME: MOTERIS BAUGINA IŠKRYPĖLIS – DEMONSTRUOJA LYTINĮ ORGANĄ IR BRAUNASI Į NAMUS

Pastarosiomis dienomis šiaulietės išgyvena tikrą siaubą – baimę varo iškrypėliškai besielgiantis nepažįstamas vyras. Jis ne tik nesibodi demonstruoti savo lytinių organų viešosiose erdvėse, bet ir brautis į namus naktimis.

Šiurpių įvykių karuselė įsisupo lapkričio 3-iosios naktį, apie 2 val. „Nemiegojau. Išėjau į balkoną, o grįžusi, nuėjau į virtuvę, įsijungiau šviesą ir sugrįžau į kambarį. Po kelių minučių pasigirdo įkyrus beldimas į duris. Patyliukais priėjau artyn ir per akutę pamačiau prie durų priglaustą ausį. Tada išgirdau vyrišką balsą: „Žinau, kad jūs – namuose, atidarykite“, – detales lyg iš siaubo filmo vardijo su portalo kauno.diena.lt žurnalistais bendravusi šiaulietė Gintarė.

Moteris ilgai nelaukė – už durų stovėjusio nepažįstamojo paprašė pasišalinti, pabrėždama, kad antraip praneš policijos pareigūnams. Tačiau vyrui toks įspėjimas, regis, buvo nė motais. „Atsirėmė į kaimyno duris ir nejudėdamas iš vietos su šypsena lūpose vis prašė žiebtuvėlio. Sakė: „Prašau, ponia, paskolinkite žiebtuvėlį arba pridekite“. Drebančiu balsu paklausiau, kokį žiebtuvėlį? Aš tuoj policiją iškviesiu. Mane apėmė panika“, – atviravo pašnekovė.

Patyliukais priėjau artyn ir per akutę pamačiau prie durų priglaustą ausį. Tada išgirdau vyrišką balsą: žinau, kad jūs – namuose, atidarykite.

Gintarė per durų akutę užfiksavo ir nepažįstamojo veidą. Pasakė, kad turi jo nuotraukas ir įspėjo jas paviešinsianti, jei šis nepasišalins. Bet toks pasakymas taip pat neatgrasė vyro dingti iš naktį įbaugintos moters akiračio. Priešingai – šis įžūliai rėžė, kad gali jai pasirodyti visu ūgiu. „Pabuvo dar porą minučių, kažką murmėjo ir nuolat prašė žiebtuvėlio. Mačiau, kad rankoje laikė cigaretę. Viena ranka buvo sutvarstyta, o kitą pasikišęs po striuke vis kažką čiupinėjo“, – detalizavo šiaulietė.

Apie įvykį Gintarė sakė tą pačią naktį, apie 3.10 val., pranešusi pareigūnams telefonu. „Šiandien vėl kalbėjausi su policijos pareigūne. Klausiau, kokia situacija, nes daug moterų yra įbaugintos, bijo išeiti iš namų. Tarp jų – ir aš. Tokie asmenys, pasirodo, yra nebaudžiami. Policija pasakė, kad pradėjo tyrimą ir nieko daugiau negali padaryti. Jo tapatybė jau yra žinoma. Jei bus nustatyta, kad vyrui kažkas yra, pareigūnai kreipsis į atitinkamas institucijas. Sakau: tai ar jūs laukiate, kol atsitiks nelaimė – žmogų papjaus, padurs? Šiąnakt vėl nuėjau miegoti tik 4 val. ryto. Vos tik koks bildėjimas, krebždėjimas laiptinėje, akys – atmerktos, bijau užmigti“, – emocionaliai kalbėjo Gintarė.

Gintarės asmeninio archyvo nuotr.

Moteris, vis sugrįždama mintimis į lemtingąją naktį, sakė, kad nepažįstamasis jai užsiminė nusprendęs belstis į duris ir paprašyti žiebtuvėlio tuomet, kai pamatė šviesą jos buto lange. „Tai, taip išeina, kad tas asmuo eina ten, kur pamato įjungtą šviesą. Bet juk reikia ir laiptinės durų kodą žinoti! Man šokas! Žinote, gyvenu pirmajame aukšte, negali žinoti, – gal pro langą plyta įskris“, – baiminosi pašnekovė.

Nuotraukomis bei trumpu šiurpios asmeninės patirties aprašu ji pasidalijo ir socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Šiauliai online“. Pasirodo, kad į šiaulietės duris besibeldęs nepažįstamasis, galimai reiškiasi ir kitose Šiaulių miesto erdvėse – ne tik Lieporių mikrorajone.

„Norime pasidalinti informacija, kad ir kiti žmonės pasisaugotų: naktį grįždamos namo netoli „Akropolio“, kur yra Krymo gatvės turgelis, apie 21.20 val. buvome „užkabintos“ neadekvataus vyro, kuris viešai demonstravo savo lytinį organą, ir laikė kažkokį aštrų daiktą kitoje rankoje. Mums pavyko jį užfiksuoti, pridedame nuotrauką. Iš anksto dėkojame, jeigu pasidalinsite šia informacija. Būkite atsargūs, – ypač merginos!“ – įspėjo dar viena moteris, „Šiauliai online“ paviešinusi įtariamojo nuotrauką visu ūgiu.

„Facebook“ grupės „Šiauliai online“ nuotr.

„Ten yra tas pats asmuo. Tik vaizdas – užtušuotas, nes, tuo metu, jis rodė savo lytinį organą. Man tokie dalykai nesuvokiami“, – stebėjosi Gintarė.

Moteris užsiminė, kad šį, maždaug 40 metų, aukštą, liekno kūno sudėjimo, tamsių plaukų vyrą su akiniais, ji matė pirmą kartą. Tačiau kitiems Lieporių gyventojams, teigė ji, nepažįstamasis – atpažįstamas, nes šiame mikrorajone esą šmėžuoja dažnai.

„Vyro asmenybė lyg ir žinoma, bet su juo nebuvo bendrauta, jis – neapklaustas. Pareigūnai susisieks su moterimis, kurios pranešė. Reikės, kad jos parašytų pareiškimus. Vyksta aplinkybių tikslinimas“, – komentavo Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Pasak pašnekovės, tokio pobūdžio atvejis, pastaruoju metu Šiauliuose – ne pirmas. Prieš dvi savaites pareigūnams buvo pranešta apie asmenį, autobuse demonstravusį savo lytinius organus. „Įtariamasis – nustatytas, bet čia – ne tas pats asmuo“, – pridūrė G. Smagriūnienė.

GALERIJA

  • Kaip siaubo filme: moteris baugina iškrypėlis – demonstruoja lytinį organą ir braunasi į namus
  • Kaip siaubo filme: moteris baugina iškrypėlis – demonstruoja lytinį organą ir braunasi į namus
  • Kaip siaubo filme: moteris baugina iškrypėlis – demonstruoja lytinį organą ir braunasi į namus
  • Kaip siaubo filme: moteris baugina iškrypėlis – demonstruoja lytinį organą ir braunasi į namus
  • Kaip siaubo filme: moteris baugina iškrypėlis – demonstruoja lytinį organą ir braunasi į namus
  • Kaip siaubo filme: moteris baugina iškrypėlis – demonstruoja lytinį organą ir braunasi į namus
Skaitytojos, „Facebook“ grupės „Šiauliai online“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (54)

Anonimas

As tai buciau paprasiusi, kad ikistu pastatyta savo pimpala man tarp duru.

Diedas

Ir seniau tokiu pimpaliniu buvo ,gal net daugiau negu dabar. Jeigu nekreipi demesio i tokius ,tai pasitenkinimo iskrypeliui ir nesuteiksi

Nu nu faktui

Deja, deja, ne vienas seksualinis maniakas pradėjo būtent nuo eksibicionizmo. Pvz., Tedas Bandis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS