Lašinių vagiui išsisukti nepavyko | KaunoDiena.lt

LAŠINIŲ VAGIUI IŠSISUKTI NEPAVYKO

  • 1

Raseinių policijos komisariato pareigūnai nustatė jaunuolį, įtariamą iš rūkyklos pavogus rūkytų lašinių paltį.

Vėlyvą penktadienio vakarą Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai, vykdydami prevencinę priemonę, sustabdė automobilį „Volvo XC 70“. Automobiliu važiavę žmonės prasitarė, kad buvo apvogti – iš jų rūkyklos dingo apie 40 kilogramų rūkytos mėsos. Į policiją dar nesikreipę, sakė bandantys vagį surasti patys.

Nukentėję Akstinų kaimo gyventojai teigė, kad vagystė iš rūkyklos įvykdyta gal prieš valandą. Mėsos savininkas įvardino keletą šeimų, kurios galėjo susivilioti šviežiai rūkytais lašiniais, bet jas aplankius nieko nerasta.

Policininkai nusprendė kruopščiai apžiūrėti įvykio vietą. Tą vakarą oro sąlygos buvo palankios vagims susekti – lengvai snyguriavo. Pareigūnai aptiko dar „karštus pėdsakus“ ir, per arimus nusekę iki daugiabučio namo, netruko surasti kaltininką. Jauno, to paties kaimo gyventojo, tėvų sandėliuke kabojo viena lašinių paltis.

Kaip pranešė policija, įtariamasis bandė gintis, jog lašinių jis neėmė. Tačiau bėgant arimais išsipurvino drabužius, kurių nebuvo spėjęs persirengti. Vagystę išdavė ir šviežiai rūkytos mėsos kvapas. Jis įsigėrė į rūbus ir rankas - tuos gardžius kvapus iš tolo buvo galima užuosti. Prispaustam pareigūnų dėl akivaizdžių įkalčių, kaimynui neliko nieko kito kaip prisipažinti įvykdžius vagystę. Lašinių paltis grąžinta savininkui.

Devyniolikmetis įtariamasis į teisėsaugos akiratį pakliūna ne pirmą kartą.

Ar galėjo jis vienas išnešti apie 40 kilogramų rūkytų mėsos gaminių ir kur yra kita jų dalis, pareigūnai aiškinsis pradėto ikiteisminio tyrimo metu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gurmane,

oi,kaip noriu kaimisku lasinuku

SUSIJUSIOS NAUJIENOS