Marijampolės rajone aidėjo šūviai: aplinkosaugininkams teko perspėti agresyvius asmenis | KaunoDiena.lt

MARIJAMPOLĖS RAJONE AIDĖJO ŠŪVIAI: APLINKOSAUGININKAMS TEKO PERSPĖTI AGRESYVIUS ASMENIS

  • 1

Antradienį vakare Marijampolės rajone, Daukšių miestelyje, Aplinkos apsaugos departamento specialistui teko šūviais perspėti agresyviai besielgusių asmenų grupę.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 22 valandą grupė asmenų laukuose elgėsi agresyviai, nevykdė teisėtų uniformuoto aplinkosaugininko reikalavimų ir kėlė pavojų jo sveikatai bei gyvybei.

Pareigūnas iš tarnybinio pistoleto „Walther PPQ“ į orą iššovė du įspėjamuosius šūvius.

Aplinkos apsaugos departamento atstovas Arūnas Malinovskis BNS informavo, kad pareigūnai Marijampolės rajone tikrino gautą informaciją, kad netoli Žuvinto rezervato gali būti brakonieriaujama.

Į vietą atvykę pareigūnai pastebėjo keistai manevruojantį automobilį, kurį nuspręsta patikrinti, tačiau jį sustabdžius, automobilį vairavęs vaikinas atsisakė pateikti dokumentus, atidaryti bagažinę ir kitaip neklausė aplinkosaugininkų.

Kadangi nuo vaikino sklido stiprus alkoholio kvapas, pareigūnai jį sulaikė ir įsodino į tarnybinį automobilį.

Belaukiant iškviestų policijos pareigūnų į įvykio vietą atvyko dar vienas automobilis, kurį, manoma, išsikvietė sulaikytasis. Iš automobilio išlipę keturi vyrai elgėsi agresyviai, reikalavo paleisti sulaikytą vaikiną.

„Privažiavo kitas automobilis, iš kurio išlipo keturi asmenys ir jie, nusiteikę agresyviai, judėjo link pareigūno su reikalavimu, kad paleistų sulaikytą įtariamąjį. Aišku, mūsų pareigūnas įspėjo kelis kartus nesiartinti, netrukdyti atlikti pareigų, tačiau nereagavus buvo paleisti du šūviai į orą“, – sakė A. Malinovskis.

Netrukus atvykus policijos pareigūnams, automobilį vairavusiam vaikinui buvo nustatytas 1,27 promilės girtumas, kiti keturi asmenys taip pat buvo sulaikyti ir apklausti.

Dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Karantinas

Tokius "kaimo erelius", vietoje reikia dubasinti ir i kolonija.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS