Mažametį sūnų vežusiai karei nustatytas 3,29 promilės girtumas | KaunoDiena.lt

MAŽAMETĮ SŪNŲ VEŽUSIAI KAREI NUSTATYTAS 3,29 PROMILĖS GIRTUMAS

  • 3

Ketvirtadienį Elektrėnuose vairavo neblaivi karė, automobiliu vežusi mažametį sūnų, pranešė Policijos departamentas.

Anot jo, Saulės gatvėje sustabdytą nuosavą „VW Passat“ ne tarnybos metu, neuniformuota vairavo kariuomenės Birutės ulonų bataliono vyresnioji eilinė R. M. Jai nustatytas sunkus 3,29 prom. girtumas.

34-erių metų moteris vežė medikams perduotą 4-erių metų sūnų.

Karė dėl alkoholinės psichozės paguldyta į Vilniaus psichiatrijos ligoninę.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą, nes jai buvo nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas. Taip pat pradėtas karės tarnybinis patikrinimas.

„Tokiais atvejais pradedamas tarnybinis patikrinimas, nustatomos visos aplinkybės, kodėl taip atsitiko, o tada pasiūloma nuobauda, iki atleidimo iš tarnybos“, – BNS sakė Birutės ulonų bataliono štabo viršininkas majoras Arūnas Vaškevičius.

Daugiau šio atvejo jis sakė komentuoti negalintis, kol vyksta tarnybinis patikrinimas ir bus nustatytos visos įvykio aplinkybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

na tai kad toj litcujanijos kariaunoj

kaip ir policijoj vieni chroniai ir narkosos suirinke , protingi evakuavosi is debilyno

Vika

3,29 promiles? Ir ji dar turejo samone,galejo vairuoti? Alkoholike, aisku kaip diena. O kur vaikelio tevas,kad leidzia smigusiai "motinai" vezti vaika masina? Visiska velniava,kad net kare leidzia sau gerti iki samones netekimo. Pirmoje eileje - atimti motinystes teises, antroje - salinti is kariuomenes,na, ir trecia - gydyti nuo alkoholizmo,tik,zinoma,ji pati turi to noreti. Kazkoks kosmaras,paskaitai ir savo akimis netiki.

...

Per tas bobas ir armijoj pjankės prasidės (tokioms IŠKART motinystės teises atimt!)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS