Mažeikiuose policijos pareigūnams nustatyti vagį padėjo jų keturkojis kolega – Tuner Saulės vilkas | KaunoDiena.lt

MAŽEIKIUOSE POLICIJOS PAREIGŪNAMS NUSTATYTI VAGĮ PADĖJO JŲ KETURKOJIS KOLEGA – TUNER SAULĖS VILKAS

  • 0

Demaskuoti maisto prekių parduotuvę apvogusį vyrą Mažeikių rajono policijos pareigūnams padėjo jų keturkojis kolega – Tuner Saulės vilkas.

Liepos 7-osios vakarą, apie 18 val. buvo gautas pranešimas, kad į Mažeikių rajono Buknaičių kaime esančią maisto prekių parduotuvę atėję du vyrai skolon paprašė prekių. Pardavėjos neigiamas atsakymas atėjusiųjų nesuglumino. Jie užėjo už prekystalio, pasiėmė alaus, degtinės, cigarečių ir nesumokėję išėjo iš parduotuvės. Sėdę į taksi, vyrai nuvažiavo. Parduotuvės direktorei pavyko išsiaiškinti, kad vagišiai nuvažiavo pas vieną to paties kaimo gyventoją.

Atvykę pas ją Telšių policijos pareigūnai įtariamųjų neberado, nors buvo akivaizdu, kad čia jų būta ir lėbauta. Apie tai bylojo kieme, ant staliuko, palikta tuščia pavogto iš parduotuvės alkoholio tara.

Ilgapirščių paieška pareigūnus atvedė prie netoliese esančių fermų, nes pagal turimą informaciją, jie turėjo slėptis ten. Deja, ten jų irgi nebebuvo. Tačiau vienas įtariamasis visgi greit buvo surastas. Prie traktoriaus priekaboje besislepiančio vagies pareigūnus atvedė jiems talkinęs tarnybinis šuo. Įnirtingas ieškomąjį suradusio keturkojo lojimas, pranešantis kinologui apie surastą asmenį, šį privertė apmirti iš baimės.

Sulaikytasis – 36 metų už įvairius nusikaltimus jau teistas šio kaimo gyventojas. Jis buvo uždarytas į areštinę, dėl įvykdytos vagystės jam pradėtas ikiteisminis tyrimas, nurodoma Šiaulių policijos pranešime.

O Tuner Saulės vilkas nusipelnė pareigūnų pagyrų ir už savo profesionalumą buvo apdovanotas skanėstais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS