Medžioti išsiruošę joniškiečiai „sumedžiojo“ brakonierių | KaunoDiena.lt

MEDŽIOTI IŠSIRUOŠĘ JONIŠKIEČIAI „SUMEDŽIOJO“ BRAKONIERIŲ

  • 3

Joniškio rajone esančiame Žmirklių kaime sulaikytas vyras, kuriam pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo ginklais, pareigūnai rado arbaletą, šautuvą, įvairių šovinių ir strėlių.

Kaip nurodė Šiaulių apskrities policija, 51-erių įtariamasis aplinkosaugininkams ir policijos pareigūnams perduotas vasario 16 dieną, vyrą sulaikė medžiotojai, taip pat radę arbaletą su optiniu taikikliu ir dviem strėlėmis.

Pareigūnai nustatė, kad arbaletas priklauso sulaikytajam, kuris leidimo jam laikyti neturi. Apžiūrėjus aplink esančią teritoriją, nušautų gyvūnų nerasta.

Vyro gyvenamojoje vietoje atlikus kratą, rastas nelegaliai laikomas savadarbis šaunamasis ginklas su optiniu taikikliu, šeši įvairaus kalibro šoviniai, 75 mažo kalibro graižtvinio šautuvo šoviniai ir 58 pneumatinio šautuvo šoviniai, automobilyje – 18 strėlių.

Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais.

Asmeniui taip pat pradėta administracinė teisena. Gamtosaugininkai joniškiečiui surašė administracinio nusižengimo protokolą už tai, kad neturėdamas medžioklės lapo medžiojo draudžiamu ginklu – arbaletu su naktiniu taikikliu.

GALERIJA

  • Medžioti išsiruošę joniškiečiai „sumedžiojo“ brakonierių
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tokie

tokį sulaikė. Ir tie ir tie žudo.

Q

svarbu brangu arbaleta atimti , nekalta žmogu apkaltinti

Na

Reikejo ji paleist miske ir su tuo arbaletu vaikant, saudyt. Gal gyvenime nebenoretu is streso kist nagu kur negalima, saudyt

SUSIJUSIOS NAUJIENOS