Metaliniais strypais ginkluoti jaunuoliai užpuolė BMW važiavusius vyrus | KaunoDiena.lt

METALINIAIS STRYPAIS GINKLUOTI JAUNUOLIAI UŽPUOLĖ BMW VAŽIAVUSIUS VYRUS

Molėtų rajone, ties Inturkės kaimu, penktadienio naktį užpulti BMW automobilio vairuotojas ir keleivis.

Grupė jaunuolių, apsiginklavusių metaliniais strypais bei medinėmis lazdomis, apie 24 val. kelyje Vilnius-Utena, ties Inturkės kaimu, sumušė jaunuolį (g. 1995 m.) ir vyrą (g. 1982 m.). Jie išdaužė automobilio „BMW 320 D“ (pagamintas 1999 m.) langų stiklus, iš automobilio pagrobė du mobiliojo ryšio telefonus.

Pasak Policijos departamento pranešimo, vyras dėl abiejų rankų kaulų lūžių, smegenų sukrėtimo ir galvos sumušimo paguldytas į Vilniaus ligoninę, o jaunuolis dėl kojos ir galvos sumušimų, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Vairuotojas BMW

Prie ko čia mašinos markė,atsipeikėti reikėtų.Aš važinėju su BMW ,normaliai kaip kad važiuočiau su kitos markės mašina.Pirkau tokios markės mašiną tam ,kad kainos ir kokybės santykis mane tenkino o ne todėl kad jis yra BMW.Nustokite vieną kartą smergti BMW vairuotojus ,nes ne visi yra blogi.Su bet kokia mašiną daro pusgalviai arvarijas.

Anonimas

Jusu ziniai nereikia nei ruso.Patys save zudo.Prisiziuri amerikonu filmu po to isbando.

Zita

Lauke 21 amžius.prisiźiuri vaikai interneto .Melynu Banginiu .Patys nesižudo .Tai svetimus bando i vieta padeti.Visada buna pirmas kartas .po to jau patys neras vietos ir ramybes siame guobsuoliu pasaulyje Lokiai Drambliai ir šunys taip nesielgia su savo aplinkiniais .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS