Netikėtai miręs žurnalistas V. Stankevičius pernai pripažino kaltę dėl lytinių santykių su 13-mečiu | KaunoDiena.lt

NETIKĖTAI MIRĘS ŽURNALISTAS V. STANKEVIČIUS PERNAI PRIPAŽINO KALTĘ DĖL LYTINIŲ SANTYKIŲ SU 13-MEČIU

  • 215

Staiga miręs žurnalistas Vilius Stankevičius pernai pripažino kaltę dėl lytinės aistros tenkinimo su jaunesniu negu 16 metų asmeniu, skelbia ELTA.

Nukentėjusiam, kuriam tuo metu, kai V. Stankevičius su juo pradėjo lytiškai santykiauti, buvo 13-ka, sumokėti 2 tūkst. eurų, ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas.

2022 m. liepos 19 d. Šiaulių apylinkės teismas patvirtino prokuroro nutarimą, kuriame konstatuota, kad V. Stankevičius prisipažino kaltu dėl seksualinio nusikaltimo prieš nepilnametį asmenį, tai yra dėl to, kad jis, būdamas pilnametis, lytiškai santykiavo su jaunesniu negu 16 metų asmeniu, nesant išžaginimo, seksualinio prievartavimo ar privertimo lytiškai santykiauti požymių.

Teisėsaugos duomenimis, V. Stankevičius 2018 m. pabaigoje – 2019 metų pradžioje savo gyvenamojoje vietoje ne mažiau kaip devynis kartus santykiavo su berniuku, kuriam pirmųjų santykių metu buvo 13 metų.

Primename, kad laidos „Labas vakaras, Lietuva“ žurnalistas V. Stankevičius netikėtai mirė gegužės 27-ąją.

V. Stankevičius gimė Raseiniuose, 2022 m. Vilniaus universitete baigė žurnalistiką. Laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ rengė reportažus, o pastaruoju metu vedė ir kriminalinių naujienų rubriką.

Rašyti komentarą
Komentarai (215)

Liūdna

AtA. Toks jaunas. Gaila. Klaidų įmanoma nekartoti. Mirties bausme juk nebūtų nuteisę Bandau palyginti spaudoj aprašomas V. Stankevičiaus ir R. Ačo aukas (jų amžių), veikas, teisinį vertinimą ir nieko nesuprantu

Taigi taigi

Na ir kiaulės "Kauno.dienos" žurnalistai. Net savo mirusio kolegos atminimą sugeba apdergti. .........Iš kur toks prakeiktas nužmogėjimas?

o ką mano

toks LNK club.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS