Panevėžio slaugos ligoninės vadovei pareikšti įtarimai dėl kyšio | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽIO SLAUGOS LIGONINĖS VADOVEI PAREIKŠTI ĮTARIMAI DĖL KYŠIO

  • 9

Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorei Violetai Grigienei trečiadienį pareikšti įtarimai dėl paimto kyšio, ji nušalinta nuo pareigų.

Kaip pranešė Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT), įtariama, kad V. Grigienė, būdama valstybės tarnautojui prilygintu asmeniu, tiesiogiai, savo naudai šių metų liepos mėnesį paėmė ne mažesnį nei 100 eurų kyšį iš paciento artimųjų už teisėtą veikimą vykdant įgaliojimus, tai yra už tai, kad pacientui būtų teikiamos jam priklausančios medicininės paslaugos.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūra, tyrimą atlieka STT Panevėžio valdyba.

„Šiandien ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis prokuroras kreipėsi į Utenos apylinkės teismo Ignalinos rūmus prašydamas trims mėnesiams nušalinti V. Grigienę nuo visų ligoninėje užimamų pareigų. Teismas prašymą patenkino“, – skelbia STT.

Įtariamajai taip pat skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Pagaliau šitai arogantiškai poniai grįžo bumerangas.Mes savo mamą, po abipusio insulto, turėjom teisę ten laikyti tik savaitę ,ištikus tromboembolijai,ji buvo iškelta į skyrių,po ko griežtai nebeleido sugrįžti,pasakius, kad vietos ten mums nėra ir nebus. Taip ir likom nesupratę, ką padarėm,ar pasakėm ne taip.Gal taip ir geriau,nes radom puikią slaugos ligoninę Naujamiestyje,nuostabi gydytoja,puikus personalas, nereikia pergyventi,kad per dažnai lankaisi, skambini,ar klausi.

Piliete

Visi zinojo,kad ji ima kysius,cia buvo tik laiko klausimas ,kada iklius...

Yra kurie ir neima . O jei neduotu už pagalba gydytojui, tai visi jauni gydytojai išvažiuotu. Juk alga gydytojui 10 metu mokslą ir visą gyvenimą turi mokintis palyginus su kitomis šalimis - mizerni. Todėl ir daug baigę išvyksta iš Lietuvos. Jei reikės ir duosiu.Ir nesiskūsiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS