Panevėžyje sulaikytas namo padegimu įtariamas nepilnametis | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽYJE SULAIKYTAS NAMO PADEGIMU ĮTARIAMAS NEPILNAMETIS

Sekmadienį Panevėžyje per gaisrą gyvenamajame name nukentėjo vyras, sulaikytas nepilnametis įtariamas padegėjas, pranešė Policijos departamentas.

Gaisras Upės gatvėje esančiame name kilo šeštadienio naktį, apie 1 val. 20 min.

Per gaisrą sudegė namas, jame esantis turtas bei nukentėjo 1967-aisiais gimęs pastato savininkas, jis dėl galvos ir veido paviršinių apdegimų, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Įtariamas padegimas, nuostolis nustatinėjamas. Padegimu įtariamas nepilnametis, gimęs 2005 metais, uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Ach, koks šaunus juodosios Š** kareivis, jis juk TIK vadovaujasi tos Š** postulatu: "Vaikų saviraiškos teisių negalima varžyt, o juk taip gražu stebėt kai ugnelė dega, o aplink žmoneliai šokinėja".

Kaunietis

Visi ,bent dauguma gaisrų yra suplanuoti ir užsakyti.Tiek gaisrų nebuvo prie ruso ,kaip kad dabar.Padegei gerame rajone ,seną namą,kurį reikėtų remontuoti ir nupirkti žeme su beverčiu ,sudegusiu namu labai patogu ir pigu.Todėl gaisrų užsakytų padaugėjo.Juk buvo rašyta, kad buvo sulaikyti padegėjai ,kurie iš to gyveno ,pagal užsakymus vykdydami padegimus,pamiršote,kas buvo rašyta apie tai .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS