Panevėžyje vyras, norėdamas investuoti, neteko 22,5 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽYJE VYRAS, NORĖDAMAS INVESTUOTI, NETEKO 22,5 TŪKST. EURŲ

  • 4

Panevėžyje vyras, siekdamas investuoti, prarado daugiau negu 20 tūkst. eurų, pranešė policija.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, gruodžio 16 d. vyras (gim. 1943 m.) pranešė, kad siekdamas užsidirbti investuojant per aštuonis kartus atliko bankinius pavedimus. Turtinė žala – 22 545 eurai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

invisticyja...

tigi kekvienam zingsnije oficialiai per televizija GEROVEs aferistai siulo investuot..INVESTUot...investuot.... i pasirodo kad tie kas patiki mokslu susivakcinuoja bei paveikti vakcynu suinvistuoja savo lesas i gerove iskart pasidaro zymus garbus ir papuola dazniausiai ne i turtingu zmoniu rateli a i patikliu saziningu apipistu durneliu... .... gerove...vakaru koloniju kultura...

Rūtenis

80 metų proto galiūnui jau reikėtu rūpintis minkštesniu patalu, gardesniu maisto kąsnelį kad įsidėti į burną, o ne investicijų pritraukimu, tai vot ir pritraukė, tik ne naudą, o širdies sopulį, kuris gali būti ir lemiamas, ta prasme, fatališkas. Visą gyvenimą investavau, praėjau šiltą ir šaltą, aukštus kalnus ir klampias pelkes, ir supratau vieną taisyklę- yra tik du draugai- tu ir tavo pinigas, o visi tretieji veikiantys asmenys yra suinteresuoti iš tavęs tik pasipelnyti. Linkiu 1943 metų senoliui nenumirti iš sielvarto, spjauti į velnio sugalvotus bankinius bilietus ir užmiršti apie prarastus pinigus, ko, kita vertus, neįmanoma padaryti.

Pil.

Kaip norėjome būti savarankiska šalimi,kaip norėjome, kad Lietuvoje būtų visiem gerą gyventi . Pasirodo šnipštas buvo prie Smetonos ir dabar.Manau baigsis melagingo ,gero gyvenimo nepriklausomybė,nes lietuviai savo šalies nemoka valdyti ir rūpintis ją.Išrinktasis žiūri savo ir kompanijos interesus ie savu ir savo kišenėmis, kad būtų pilnos.Negali būti tokia šalis laisva ir nepriklausoma ,jeigu jos valdžioje nebaudžiami vagys .Tai štai kokią kiaidą padarėme eidami i Baltijos kelią ir visur kur atrodė kad turėtų būti pilietis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS