Pareigūnams įkliuvo į Lietuvą nelegalius rūkalus gabenę baltarusiai | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO Į LIETUVĄ NELEGALIUS RŪKALUS GABENĘ BALTARUSIAI

  • 0

Raigardo punkte pasieniečiai sulaikė du baltarusių vairuotus automobilius, kurių slėptuvėse buvo 3 tūkst. 700 pakelių kontrabandinių rūkalų.

Šeštadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pasieniečiai kartu su Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnais Raigardo kontrolės punkte patikrino į Lietuvą iš Baltarusijos vienas paskui kitą atvykstančius du lengvuosius automobilius.

„Citroen Xantia“ vairavo 26-erių metų Baltarusijos pilietis, o prie „Volkswagen Golf“ vairo sėdėjo 39-erių metų jo tautietė. Transporto priemones baltarusiškais numeriais pareigūnai nusprendė patikrinti nuodugniau.

2000 m. laidos „Citroen Xantia“ galinėje sėdynėje, visose durelėse ir grindyse įrengtose slėptuvėse pareigūnai surado 2 tūkst. 800 pakelių cigarečių „NZ Gold Super Slims“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

1996 m. pagaminto „Volkswagen Golf“ degalų bake ir grindyse po kilimėliais buvo paslėpta 900 pakelių cigarečių „Minsk Super Slims“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Dėl kontrabandos baltarusiams pradėta administracinės bylos teisena. Užsieniečiams gresia baudos nuo 2896 iki 5792 eurų ir automobilių konfiskavimas.

GALERIJA

  • Pareigūnams įkliuvo į Lietuvą nelegalius rūkalus gabenę baltarusiai
  • Pareigūnams įkliuvo į Lietuvą nelegalius rūkalus gabenę baltarusiai
  • Pareigūnams įkliuvo į Lietuvą nelegalius rūkalus gabenę baltarusiai
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS