Pasieniečiai sulaikė kamerūnietį, pateikusį suklastotą vairuotojo pažymėjimą | KaunoDiena.lt

PASIENIEČIAI SULAIKĖ KAMERŪNIETĮ, PATEIKUSĮ SUKLASTOTĄ VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMĄ

  • 6

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė Kamerūno pilietį, kuris važiuodamas iš Lietuvos į Lenkiją pateikė suklastotą savo šalies vairuotojo pažymėjimą.

Ketvirtadienį vėlai vakare VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Lazdijai – Seinai, patikrinti sustabdė į Lenkiją beišvažiuojantį automobilį „Audi A4“. Mašiną lietuviškais numeriais vairavo 27-erių Kamerūno pilietis. Kartu su juo vyko du jo tautiečiai bei dar du Nigerijos piliečiai. Keleivių dokumentai buvo tvarkingi.

Kalvarijos pasieniečiams prie vairo sėdėjęs užsienietis pateikė savo vardu išduotą Kamerūno vairuotojo pažymėjimą. VSAT pareigūnai nustatė, kad dokumentas, įtariama, suklastotas.

Vairuotojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai kamerūniečiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Keleiviams, kamerūniečių ir nigeriečių ketveriukei, Kalvarijos pasieniečiai leido tęsti kelionę. „Audi A4“ vairą perėmė tvarkingą vairuotojo pažymėjimą turėjęs Kamerūno pilietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Pilietiškas

och! Pasodins 4 m. ir vėl iš mūsų mokesčių maitins! Kodėl tokį iš karto nedeportuoti@ Na, durnių švarkelių valdžia ir tiek

tam -nezurnalistuj -,,ar turi VSAT kameruno vairuotojo

teisiu pavyzdy,,,,---- o is kur jie tures kada tam Kamerune vieni ant asilu , kiti ant babujinu raiti joja...ir jokiu vairuotojo teisiu ten nuo Kristaus gimimo nera buve....

123

Na tai reikia viena negra pakarti ir pakabinti pasienyje, kad kiti valkatos bijotu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS