Pasieniečiams įkliuvo teisėsaugos ieškomi asmenys | KaunoDiena.lt

PASIENIEČIAMS ĮKLIUVO TEISĖSAUGOS IEŠKOMI ASMENYS

  • 1

Pasienyje su Lenkija ir Vilniaus oro uoste Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė du Panevėžio gyventojus ir vilkaviškietį, kurių ieškojo teisėsauga.

Penktadienį pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai - Marijampolė, patikrino mikroautobusu „Opel Vivaro“ vykusių asmenų dokumentus. Ši transporto priemonė buvo įvažiavusi iš Lenkijos. Pareigūnai nustatė, kad mikroautobusu vykusio 21-erių Panevėžio gyventojo paiešką nuo 2015 m. lapkričio buvo paskelbusi Vilniaus policija. Vyras ieškotas kaip kaltinamasis nusikaltimo padarymu. Pasieniečiai jį sulaikė ir perdavė Kalvarijos policininkams.

Šeštadienio naktį pasieniečiai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Seinai – Lazdijai, sustabdė iš Lenkijos įvažiavusį mikroautobusą „Ford Transit“ lietuviškais numeriais. Pareigūnai nustatė, kad juo vykęs keleivis, 29-erių Vilkaviškio gyventojas, nuo šių metų rugsėjo yra ieškomas Vilkaviškio policijos. Vyras buvo nuteistas arešto bausme ir vengė ją atlikti. Sulaikytąjį Kalvarijos pasieniečiai perdavė Lazdijų policijai.

Antradienio naktį Vilniaus oro uoste pasieniečiai tikrino reisu iš Belfasto atskridusių keleivių dokumentus. Paaiškėjo, kad 33-ejų Panevėžio gyventojo paiešką nuo 2014 m. vasario yra paskelbusi Panevėžio policija. Asmuo yra  nuteistas už nusikaltimo padarymą. Sulaikytą panevėžietį pasieniečiai perdavė Vilniaus policijai.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 599 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsauga.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Žakas

Manau grįžtančius iš JAV taip pat turėtų tikrinti.Tačiau jie kažkokiu būdu randa kaip atskristi nepatikrinti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS