Policija pradėjo tris tyrimus dėl smurto prieš nepilnamečius | KaunoDiena.lt

POLICIJA PRADĖJO TRIS TYRIMUS DĖL SMURTO PRIEŠ NEPILNAMEČIUS

  • 0

Policija pradėjo tris tyrimus dėl smurto prieš nepilnamečius, vienas jų - iš Didžiosios Britanijos grįžęs paauglys, nurodęs, kad prieš jį smurtavo tėvas.

Policijos departamentas nurodo, kad penktadienį, 8 val. 44 min. į Jonavos rajono policijos pareigūnus kreipėsi moteris, kuri pareiškė, kad pas ją iš Londono atvažiavo anūkas, gimęs 2004 metais, gyvenantis užsienyje su 1978 metais gimusiu tėvu. Berniukas močiutei papasakojo, kad Londone tėtis naudojo prieš jį psichologinį ir fizinį smurtą, todėl nenori su juo gyventi. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš mažametį.

Taip pat penktadienį, apie 21 val. Kauno rajono Drąseikių kaime, namuose neblaivi moteris, gimusi 1983 metais, kelis kartus trenkė 2002 metais gimusiam sūnui per veidą. Įtariamoji uždaryta į areštinę, vaikas perduota kaimynei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš šeimos narį.

Apie 23.20 minučių Vilniuje, Pumpurų gatvėje esančiuose namuose neblaivus 1998 metais gimęs jaunuolis sumušė nepilnametę sugyventinę, gimusią 1999-aisiais ir tampė ją už plaukų. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Policija atlieka tyrimą dėl smurto prieš šeimos narį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS