Prienų rajone – įžūlus girto parašiutininko nusikaltimas: padegė klubo patalpas ir pagrobė lėktuvą | KaunoDiena.lt

PRIENŲ RAJONE – ĮŽŪLUS GIRTO PARAŠIUTININKO NUSIKALTIMAS: PADEGĖ KLUBO PATALPAS IR PAGROBĖ LĖKTUVĄ

  • 12

Prienų rajone – parašiutininkų konfliktas. Pilietis Pociūnų aerodrome padegė parašiutininkų klubo patalpas ir paliko sprogstamuosius užtaisus, tuomet pagrobė lėktuvą ir išskrido.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Alytaus policijos atstovai, liepos 7-ąją apie 8.30 val. buvo gautas pranešimas, kad iš Pociūnų aerodromo dingo Kauno parašiutininkų lėktuvas  AN-2. Įvykio liudytojai pasakojo, kad jis galėjo būti pavogtas apie 5 val. ryto, kadangi buvo girdėti skrendančio lėktuvo garsas.

Į parašiutininkų klubą atvykęs vadovas Kęstutis Milišauskas ir kiti klubo nariai, apžiūrėję patalpas pirmiausia pasigedo asmens, kuriam buvo leista čia apsistoti ir gyventi – 55 metų vyriškio. Todėl jį dėl lėktuvo vagystės iš karto ir įtarė.

Taip pat pastebėta, kad patalpos, kuriose buvo apsistojęs minėtas vyriškis, – uždūmintos. Gaisrą pavyko užgesinti patiems, laimė, jo metu niekas nenukentėjo. 

Pasak policijos atstovų, šiose patalpose buvo rastas ir savadarbis sprogmuo, tačiau jis nebuvo pavojingas.

Apie 15.30 val. minėtas lėktuvas rastas Prienų rajone, Čiudiškių kaime, nutupdytas pievoje, o šalia jo – minėtas įtariamas vyriškis. Patikrinus blaivumą paaiškėjo, kad jis – neblaivus. Nustatytas daugiau kaip 2 prom. girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Šiuo metu su vyriškiu bendrauja policijos pareigūnai, aiškinasi priežastis ir aplinkybes. Įtariamasis, policijos duomenimis, anksčiau buvo pilotas, tačiau netekęs šios licencijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

TAIP

Nu kokių talentingų esama pijokų. Turbūt ne vienas miestas gali pavydėti

Tonny

Šis pilotas nuo žodžio pilti

AS

Vienintelis, kuris žaibiškai sureagavo į migrantų antplūdį ;) Tik bombą namie paliko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS