Pro virtuvės langą įsibrovę ilgapirščiai smaugė senolę – išnešė ne tik pinigus | KaunoDiena.lt

PRO VIRTUVĖS LANGĄ ĮSIBROVĘ ILGAPIRŠČIAI SMAUGĖ SENOLĘ – IŠNEŠĖ NE TIK PINIGUS

  • 4

Antradienio naktį Šeduvoje nuo į namus įsiveržusių vagišių nukentėjusiai ir apvogtai 86-erių senolei prireikė net medikų pagalbos. Ilgapirščiai be skrupulų tempė viską – ne tik auksą ir pinigus.

Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad nusikaltimas buvo įvykdytas antradienio naktį, tarp 1–1.30 val. Šeduvoje, Sporto gatvėje.

Anot policijos, išdaužus gyvenamojo namo virtuvės lango stiklą, į patalpas įsibrovė du nepažįstami asmenys. Senolė buvo ir smaugiama. Matyt, taip vagys norėjo išpešti, kur ji laiko vertingus daiktus.

Sumušę 86-erių moterį, iš jos pagrobė pinigus, auksinius dirbinius. Negana to, išnešė net alkoholinius gėrimus. Senjorei padaryta turtinė žala dar tikslinama.

Dėl įvairių kūno vietų sumušimo ir smaugimo žymių kakle nukentėjusioji po medikų apžiūros Radviliškio ligoninėje konsultacijai išvežta į Respublikinę Šiaulių ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jonas

Greitai dėsime grotas ant lagų ir patys save didinsime už jų. Dagyvenome!

...

ten ukrainiečiai buvo

tovarisci govarili pa ruski ?

ne.... nutada viskas okey ... elektriku aferistu geroves valstybei labiau rupi geles prie tanko atneses persona...ji nubaut labai reikia..... i nieko cia asmenisko tiesiog vakaru kultura... pinigas daba geris...a pas ka pinigas tas ir teisus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS