Raseiniškis vairavo mikroautobusą, įtariama, suklastotu identifikaciniu numeriu | KaunoDiena.lt

RASEINIŠKIS VAIRAVO MIKROAUTOBUSĄ, ĮTARIAMA, SUKLASTOTU IDENTIFIKACINIU NUMERIU

  • 0

Kalvarijos pasieniečiai kelyje Suvalkai-Marijampolė sulaikė Raseinių rajono gyventoją, kurio vairuoto mikroautobuso  „Mercedes Benz Sprinter“ registracijos numeris, įtariama, yra suklastotas.

Pirmadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai-Marijampolė, pasirinktiniu būdu stabdė automobilius ir tikrino jų bei keleivių dokumentus.

Į Lietuvą iš Lenkijos ką tik įvažiavęs 45-erių Raseinių rajono gyventojas vairavo krovininį mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“ su Didžiosios Britanijos numeriais. Kalvarijos pasieniečiai nustatė, kad šios transporto priemonės identifikavimo numeris, įtariama, yra suklastotas.

Dėl tokio suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Vairuotoją Kalvarijos pasieniečiai sulaikė ir uždarė į areštinę. „Mercedes Benz Sprinter“ saugomas Kalvarijos užkardoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS