Per savaitę gauta beveik 600 pranešimų apie galimus aplinkosaugos pažeidimus | KaunoDiena.lt

PER SAVAITĘ GAUTA BEVEIK 600 PRANEŠIMŲ APIE GALIMUS APLINKOSAUGOS PAŽEIDIMUS

  • 1

Praėjusią savaitę, balandžio 25–gegužės 1 dienomis, Aplinkos apsaugos departamento (AAD) Pranešimų priėmimo tarnyba gavo 584 pranešimus apie galimus pažeidimus. Ne darbo metu gauti 378 pranešimai. Reaguodami į skubius pranešimus ne darbo metu, pareigūnai vyko į iškvietimus 61 kartą.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta 31 kartą, medžioklės – šešis kartus. Dėl atliekų deginimo kreiptasi 30 kartų, netinkamo atliekų tvarkymo – 29, nuotekų – šešiolika, vandens taršos – šešiolika, neteisėtų kirtimų – 21, oro taršos – aštuonis, kitos taršos – keturis, miškų – aštuonis, vandens apsaugos juostų pažeidimų – penkis, vandens transporto priemonių pažeidimų – penkis, avarijų – vieną, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 48 kartus.

Dėl į autoįvykius pakliuvusių laukinių gyvūnų kreiptasi 256 kartus (praėjusią savaitę – 161), dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais –100 kartų (praėjusią savaitę – 63).

Iš ne darbo metu gautų 378 pranešimų 61 buvo skubus, iš jų 184 pranešimai buvo gauti savaitgalį ir 194 – darbo dienomis po darbo valandų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ogi

bilotu /poniai/ nereikejo pasiduot partsaikos nurodymams ir neisileisti haholdezertyru kurie ir esa pagr. /vatnikai/ ir nereikia ir lyginti tai ir turim problemu ===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS