Švedijoje sulaikyti du Lietuvos piliečiai, įtariami mergaitės nužudymu | KaunoDiena.lt

ŠVEDIJOJE SULAIKYTI DU LIETUVOS PILIEČIAI, ĮTARIAMI MERGAITĖS NUŽUDYMU

  • 8

Šeštadienio rytą Švedijos policija pranešė suradusi 17 metų mergaitės Lisos Holms kūną. Buvo sulaikyti trys įtariamieji, iš jų du - Lietuvos piliečiai, atvykę į Švediją padirbėti vasarą.

Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininko pavaduotojas Andžejus Roginskis portalui lrytas.lt patvirtino, kad Švedijoje sulaikyti du Lietuvos piliečiai.

„Lietuviai buvo paprasti darbininkai. Dirbo įvairius darbus. Jie buvo sulaikyti netoliese, kur galimai ir įvyko nusikaltimas“, – teigė A.Roginskis.

Švedijos policijos pareigūnai negalėjo patvirtinti, kokios tautybės yra sulaikytieji.

Mergaitė dingo praėjusį sekmadienį Kinekulėje Vestra Jotalande pietvakarių Švedijoje.

Švedijoje kasmet dingsta daugiau nei 7 tūkst. žmonių, tačiau L.Holms paieška buvo viena didžiausių pastaraisiais metais ir sulaukė didžiulio žiniasklaidos bei visuomenės dėmesio.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

baisu kur lietuvis ten nesamones dabar zmogzudyste geda kad esu lietuvis

Gerbiamas Šalčiai

Taip pat nei estai , nei suomiai nepagarsėję žiauriais nusikaltimais. P.s. "šikpuodžius" valyti yra daug geresnis darbas, nei žūdyti ar vogti.

Gerbiamas Šalčiai

Tapatinamas su Breivik čia na visai tinkamas . Išsprotėjęs norvegas išžudė nekaltus jaunus žmones Norvegijoje , savo šalyje (žinoma , tai toks pats nužmogėjkmo pvz). Tragedijos Švedijoje kaltininkai yra Lietuvos piliečiai. Beje , dar prieš savaitę pagarsėjo Lietuva Švedijoje kaip organizuotos narkotikų kontrabandos šalis , kaip oganizuotos automobilių vagių šalis , ir dabar kaip žudikų šalis. Lietuvos veidas labai jau nepatrauklus ... Mes norim vadintis kaip unikali, nepakartojama baltų šalis , bet sutokiais pavyzdžiais sunku. Švedijoje gyvena tūkstančių tūkstančiai kiniečių (iš kurių mes dėja kartais šaipomės), bet nė karto čia jie nenuskambėjo kad jie būtų nužudę pavogę ar kitaip smarkiai nusikaltę. Švedijoje dirba tūkstančiai lenkų (kurių mes dėja kartais nelabai mėgtame) , bet nė katro nesigirdėjo , kad lenkai būtų įvykdę žiaurius nusikaltimus. Švedijoje dirba ir latviai (kuriuos nes kartais vadiname broliais ), bet nei karto nesigirdėjo kad jie būtų įvykdę žiaurius nusikaltimus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS