Tarp S. Jasaičio ir merginos kilo konfliktas: krepšininką policijos pareigūnai rado laiptinėje | KaunoDiena.lt

TARP S. JASAIČIO IR MERGINOS KILO KONFLIKTAS: KREPŠININKĄ POLICIJOS PAREIGŪNAI RADO LAIPTINĖJE

  • 43

Mažeikių policijos pareigūnai trečiadienio vakarą sulaukė pranešimo dėl triukšmo vieno daugiabučio laiptinėje. Į įvykio vietą atvykę pareigūnai laiptinėje rado krepšininką Simą Jasaitį.

„Policija gavo pranešimą, kad laiptinėje – triukšmas, lyg vyksta konfliktas. Pareigūnai nuvažiavo ir rado ant laiptų sėdintį neblaivų vyriškį. Girtumą alkoholio matuokliu pasitikrinti jis atsisakė. Vyras paaiškino, kad jis savo nuomojamame bute vakarą leido su mergina, tarp jų įvyko kažkoks konfliktas. Lyg ir susistumdymas. Jis išėjo į laiptinę, o mergina užsitrenkė buto duris ir liko buto viduje. Vyras liko laiptinėje“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyriausioji specialistė Gailutė Smagriūnienė.

Atvažiavus pareigūnams, mergina durų neatidarė, todėl policijos pareigūnams su ja pabendrauti nepavyko. „Tada buvo neaišku, ar ji patyrė smurtą ir turi pretenzijų. Vyras pretenzijų niekam neturi“, – teigė G. Smagriūnienė.

Anot atstovės, krepšininkas nebuvo agresyvus ir į areštinę nebuvo uždarytas. 

Policija tikslina įvykio aplinkybes. 

Trečiadienio vakarą Mažeikių „M Basket“ krepšininkas žaidė rungtynėse ir pateko į Nacionalinės krepšinio lygos ketvirtfinalį.

Daugiau – LNK vaizdo įraše:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (43)

> Lynn , boba turi zinoti 1. Priekabiausi, smurtausi pries

vyra naglai, gausi pliauska. O po to jau tu ten aiskinkis kas tau smurtas ar ne. Tu liezuviu, tau pliauska. Zinok savo vieta. Aciu.

> Lynn

tu čia iš savo patirties rašai?

Lynn

Pataloginis smurtavimas pries moteris gali buti uzslepto homoseksualizmo israiska.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS