Tauragės rajone sulaikytas Vokietijoje pavogtą mašiną vairavęs jaunuolis | KaunoDiena.lt

TAURAGĖS RAJONE SULAIKYTAS VOKIETIJOJE PAVOGTĄ MAŠINĄ VAIRAVĘS JAUNUOLIS

  • 0

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams įkliuvo septyniolikmetis, vairavęs Vokietijoje vogtą automobilį. Sulaikytas ir jį lydėjęs 27 metų tauragiškis, pranešė policija.

Pareigūnai, gavę duomenų apie galbūt neteisėtą naudojimasi pagrobtu automobiliu, operatyviai sureagavo į informaciją ir surengė pasalą. Nieko neįtariantis Tauragės rajono gyventojas ir jo vairuojamas automobilis BMW X6 buvo sustabdyti ant tilto, esančio Šakių rajone, Kidulių kaime.

Netrukus policininkai sulaikė ir dar vieną įtariamąjį, kaip manoma, turėjusį stebėti, ar su vogtu automobiliu važiuoti saugu, ar priekyje nėra policijos pareigūnų. Pareigūnams pavyko išlikti nepastebėtiems iki tinkamo momento, kuomet ir buvo sulaikytas jaunuolis, paskui ir jį lydėjęs vyras.

Apžiūrėdami automobilį pareigūnai pastebėjo, kad mėginant nuslėpti, jog BMW automobilis vogtas Vokietijoje, ant kėbulo buvo uždėti ukrainietiški numeriai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaikytiems asmenims pareikšti įtarimai dėl disponavimo didelės vertės turtu, žinant, kad tas turtas gautas nusikalstamu būdu. Jiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

27-erių metų tauragiškiui pareikštas įtarimas ir dėl prekybos žmonėmis, jam gresia laisvės atėmimas nuo trejų iki dvylikos metų. Įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės - rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas ir įpareigojimas registruotis policijos įstaigoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS