Telefoniniai sukčiai iš joniškiečio išviliojo 13 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

TELEFONINIAI SUKČIAI IŠ JONIŠKIEČIO IŠVILIOJO 13 TŪKST. EURŲ

  • 2

Trečiadienį į policiją kreipėsi vyras, iš kurio sukčiai išviliojo 13,4 tūkst. eurų.

Šiaulių policijos duomenimis, 1952 metais gimęs vyras sakė, kad nepažįstamas rusakalbis asmuo jam paskambino į mobiliojo ryšio telefoną.

Jis pasiūlė investuoti pinigus į naftos gavybos akcijas ir apgaule išviliojo pinigus, kuriuos nukentėjusysis pervedė iš savo banko sąskaitos į skambinusiojo nurodytą sąskaitą.

Dėl sukčiavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Darius

Mano pastebėjimai apie sukčius, žmona gavo nemaža suma už vaiką po kelių dienų skambina ir siūlo investuot iš kur jie gauna tokia informacija toliau Pūkas turi skelbimus kur bobutės skelbia parduodu karve ir pasako visai Lt tel. Nr sukčiams net nereikia vargintis ir mes visi stebimės iš kur jie žino kad bobutė turi pinigų. Tai po velnių kada pradės dirbti ta mūsų vargana policija?

Anonimas

Viktorija,lietuvaičiai aimanuoja neturintys pinigėlių, bemaž mirštantys iš bado, keiksnoja valdžią, tačiau neklauso teisėsaugos institucijų įspėjimų neprasidėti su sukčiais. Beveik kiekvieną dieną skelbiamos žinutės apie sukčių išviliojamas nemažas pinigų sumas.Įdomu, ką tokie žmonės tikėjosi iš tokių sukčių gauti- daug prisikasti bitkoinų. Lietuvaičiai, būkite budrus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS