Telšiuose teko nutraukti futbolo rungtynes: kilo sirgalių muštynės | KaunoDiena.lt

TELŠIUOSE TEKO NUTRAUKTI FUTBOLO RUNGTYNES: KILO SIRGALIŲ MUŠTYNĖS

  • 7

Šeštadienį Telšiuose buvo nutrauktos futbolo rungtynės tarp Telšių „Džiugo“ ir Vilniaus „Žalgirio“, kai tarp sirgalių kilo muštynės.

Į policijos įstaigą buvo pristatyti du vyrai, gimę 1984 metais, ir dar du vyrai, gimę 1972 ir 1993 metais, kurie apklausti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

keista

Juk Vilniaus "Žalgirio" futbolo sirgaliai šiuo metu daugiausia rusai, todėl negaliu jų sukelto mėšlo kitaip pavadinti – tik putinistų politine provokacija ir lietuvių kiršinimu. Lietuviškas ir šlovingas "Žalgirio" futbolo klubo etapas buvo paskutiniaisiais LTSR gyvavimo metais, na o paskui klubas pateko į slavų tautybės nusikaltėlių letenas prichvatizacijos būdu

Na,

Neva elitas iš Kavno ir Vilno nesimuša, ne? Ten kiek kitaip. Ten koks nors idiotus paplastunskis susimoka visiems aplink aprengia savo defektyvią dukrą prieš tai jai gaurus nugenėjęs srutų spalvos maišu ir pastato dainuoti. Paskui liepia šokt. Tada visi kuriems iš anksto sumokėta, sako, jo, gražu tie gyvulio plaukai ant jos nugaros, bet kur moteriški lyties organai? Tada kitas atsiveda savo tampa tampa rasa dukrą kuri per taliją siekia du metrus ir sako, mano irgi graži. Pamėginkite paieškokite tų organų. Gal turi o gal jau ir nuplaukė žemyn upe. Ir jokiu būdu nesimuša. Ką jūs. Fone groja pučiamieji, visa kita...

Dirmeikis

Vieno kaimo buduliai susimūšė su kito kaimo buduliais. Kolūkiečių vaikai. Kada futbolo lygis žemiau plintuso, nors taip galima papopuliarinti šį žaidimą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS