Tragedija Šiauliuose: atskleidė, kaip buvo nužudytas kūdikis, motinai pareikšti įtarimai | KaunoDiena.lt

TRAGEDIJA ŠIAULIUOSE: ATSKLEIDĖ, KAIP BUVO NUŽUDYTAS KŪDIKIS, MOTINAI PAREIKŠTI ĮTARIMAI

Ekspertai nustatė, kad sausio 4-ąją Šiauliuose rastas negyvas naujagimis mirė prigėręs vandens, naujagimio motinai pareikšti įtarimai dėl nužudymo, penktadienį pranešė prokuratūra.

Anot Šiaulių apygardos prokuratūros, ikiteisminiame tyrime, kuriame tiriamos šių metų sausio 4-osios anksti ryte surasto mirusio naujagimio mirties aplinkybės, buvo gauta specialisto išvada. Specialistai kūdikio kūnelyje sužalojimų nenustatė, kūdikis mirė prigėręs vandens.

Kaip anksčiau pranešė TV3 žinios, nežinomu norėjęs likti šaltinis pasakojo, kad, pirminiais duomenimis, kūdikis buvo paskandintas kibire.

Ikiteisminiame tyrime pranešimas apie įtarimą pagal baudžiamojo kodekso straipsnį dėl mažamečio šeimos nario nužudymo įteiktas 24-erių kūdikio motinai.

Apie kraupius nakties įvykius šalia esančiame bute prabilo kaimynai. Anot jų, šeima buvo tvarkinga.

„Ji pas mane vieną kartą buvo, pusę metų ar daugiau nei prieš metus, pasiskambino į duris vakare, kažką norėjo į sieną gręžti. Ji tokia jauna, sakau, žinoma, be problemų. O šiaip, kad susitikus, kad aš einu namo ir jie, tai per du metus, gal tik tris kartus“, – sakė vienas jų.

Žalotis bandžiusi moteris po kraupaus įvykio išvežta į ligoninę, apie jos būklę detalesnė informacija neteikiama.

Šiuo metu ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

Baudžiamasis kodeksas už tokį nusikaltimą numato laisvės atėmimą nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

Gairės: nužudytas naujagimis, įtarimai motinai, siaubas Šiauliuose, kūdikis, Motina, pagalba moterims
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

iskastruokit tas k pagaliau

ogi

dulkiagalviai ta ir daro pagal svabvasaline programa o motynas sodina i kaliuze kai 1 juos visus reiktu ant esafoto -oo =0

Med

Visokių galimybių yra abiem pusem ,kad būtų nevaisingi.Moterim gai medikai perrišti tunas ,vyram sėklidžių kanalus,Po tokių patvarkymu galima mėgautis seksu be baimės. Kada norėsis šeimos ,galima atstatyti vaisingumą, kodėl nenori taip padaryti , nereikės žudyti gimusius nekaltus vaikelius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS