Ukrainietis į Lietuvą atvairavo, įtariama, Prancūzijoje pavogtą automobilį | KaunoDiena.lt

UKRAINIETIS Į LIETUVĄ ATVAIRAVO, ĮTARIAMA, PRANCŪZIJOJE PAVOGTĄ AUTOMOBILĮ

  • 4

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė 2016 m. laidos automobilį BMW 518D, kuris, įtariama, buvo pavogtas Prancūzijoje.

Penktadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį 2016 m. gamybos automobilį BMW 518D prancūziškais numeriais. Transporto priemonę vairavo 35-erių Ukrainos pilietis. Jo asmens dokumentai buvo nepriekaištingi.

Patikros metu pasieniečiai nustatė, kad šio automobilio kaip, įtariama, vogto paiešką 2019 m. paskelbė Prancūzijos teisėsaugininkai. VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Užsieniečiu gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 4 metų. Jį pasieniečiai uždarė į areštinę.

Automobilis saugomas Kalvarijos pasienio užkardoje

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kopūstas.

Nu ką čia ir pridursi, skaniai pavąlgyt męs visi linkę, bet už minimalią algą neįstengiame parduotuvėj nusipirkt sviesto jog ne sausą duoną valgyt, vat ir lieka tik toks būdas prie algos dasidurt jog sviesto nusipirktų žmogus, už tai ir vagia, šitą temą aš palaikau, jaigu Valdžia vagia, tai kuo jau durniasnis paprastas žmogus už Valdžią? Valdžia tokį pavizdį rodo jog vogt galima, bet atsargiai jog nepagautų ir viskas OK.

Karma

Cia viskas gryzta ir dar su didesne graza.Ka dare, ir iki dabar daro musu brangieji tautieciai ,uzseienio salyse yra baisu negu baisiau .Tad ne viena salis praso pasimti savo banditus, bet LT sako, kad neturi kur ju deti, nes pilnos zonos cia .Tada jie sako kad pastatys pora kelejimu jeims LT ,kad tik neturetu ju pas save .Tai gi dabar atejo eile mums pajusti, ka reiskia tureti toki marazma is kitur ,is ukrainos .azijos ir Lukasenkos draugijos .Cia tik pradzia, tuoj jie prades skersti ir plesti viska kas papuola po ranka.Taigi lazda turi du galus ka musu dare ir daro iki siol tenai ,atejo ir musu eile pajusti ka jaucia visa europa nuo musu banditu.

xoxolu vagys,zulikai, prostitut pakviesti linkeviciaus URM

y lietuva ,...gerina lietuvos kriminaline statistika
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS