Už parodytą vidurinį pirštą dviratininkui atkeršijęs vairuotojas susitepė biografiją | KaunoDiena.lt

UŽ PARODYTĄ VIDURINĮ PIRŠTĄ DVIRATININKUI ATKERŠIJĘS VAIRUOTOJAS SUSITEPĖ BIOGRAFIJĄ

  • 10

Šiauliuose kilus konfliktui tarp dviejų eismo dalyvių, nukentėjo dviratininkas, automobilio vairuotojui pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kaip pirmadienį informavo Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, incidentas vyko kovo 17 dieną.

36-erių metų šiaulietis pareigūnams pareiškė, kad jį, važiavusį dviračiu Sembos gatve, užpuolė, pargriovė bei sužalojo sustojęs „BMW X6“ vairuotojas. Nukentėjusiajam medikai konstatavo kaklo raiščių patempimą.

Anot policijos, konfliktas tarp eismo dalyvių prasidėjo, kai dviratininkui BMW vairuotojas metė repliką, jog dviratininkams važiuoti yra skirti dviračių takai. Dviratininkas į repliką sureagavo parodydamas vidurinį pirštą.

44-erių metų BMW vairuotojas, automobiliu pasivijęs bei aplenkęs dviratininką, iššoko iš transporto priemonės, pribėgo prie jo ir pargriovė. Įvykio metu apgadintas dviratis ir sužalotas dviratininkas.

Automobilio vairuotojui pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Už tai numatyta griežčiausia atsakomybė – laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Welcome to bananaland

Va taip ir gyvenam, ket dviratininkai pažeidinėja konkrečiai. Važinėja durniai su tympom keliais šalia dviračių takų, kas pagal ket draudžiama, sugalvoja važiuoti dviem eilėm keliu, kas pagal ket draudžiama, policija kai visada nieko nemato, nes gi greitis neviršytas, o po to gavę pastabų rodo nepasitenkinimą. Šiuo atveju viskas sąžininga, parodė vidurinį pirštą už teisingą repliką, gavo ko nusipelnė, bet bananų žemė yra bananų žemė :)

anonamasai

paskaityn, downiuk, KJET VIII 57 straipsnį. Bet tu tikriausiai pradinės nebaigei nes net nepradėjai dėl negalios.Va tokiem, kur po kelią skeryčiojas ir dar fakus rodo, geras vaistas obuolys. pametėtas per langą.

anonimui

tai kad tu pats ablaūchas tik bėgt su dviračiu ir gali erelis,nedėstyk savo išgalvotų taisyklių,tokių nėra
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS